În weekend încep meciurile Ligii a 4-a. Vezi aici principalele favorite!

0
518

Campionatul Ligii a 4-a, Călărași, sezonul 20172018 este programat să înceapă sâmbătă, 26 august de la ora 18:00. 

Asociația Județeană de Fotbal Călărași intră pe ultima sută de metri. Se legitimează jucători noi, se fac transferuri la echipele din județ iar acest lucru aduce un plus la visteria forului condus de Dorinel Dincă. Echipe noi precum: Zarea Cuza Vodă, Tricolorul Jegălia, Mostiștea Ulmu sau Partizan Crivăț se vor duela anul acesta în primul eșalon fotbalistic județean, acestea fiind și formațiile care au promovat din Liga a V-a.

La capitolul nou promovate, Zarea lui Dan Nițu are sprijinul actualului primar al comunei, Marius Cojocaru. O altă trupă de luat în seamă este Jegălia, formația susținută financiar de fiul primarului din comuna Jegălia, Vasile Aurel. O surpriză plăcută vine de la Ulmu, acolo unde Mostiștea va avea un cuvânt de spus. „Pasărea Phoenix„ pare să fi renăscut la Ulmu asta pentru că Vasile Târșolea, patronul integramelor Elixir s-a reîntors la echipa din satul său natal și este pe cale să reinvestească în acea echipă.

Favorită principală pare să fie Venus Independența, campioana transferurilor din această vară. Echipa cu cele mai multe trofee județene, este pregătită pentru un nou sezon. De departe cea mai bogată formație din Liga a 4-a este Spicul Vâlcelele. Trupa primarului Nelu Tatu are susținerea edilului dar și a multor fermieri din zona. Companii mari premul: SC Ilya Agro sau Ildu, sprijină financiar Spicul din Vâlcelele.

Dunărea Ciocănești, Victoria Chirnogi dar și Grădiștea vor fi echipele „surpriză„ ale noului sezon. Aceste formații au oferit mereu un fotbal plăcut mai ales atunci când s-au întâlnit în derby-urile din județ.

Etapa 1, sâmbătă, 26 august, ora 18:00

Tricolorul Jegălia -Progresul Fundulea

Partizan Crivăț-Victoria Lehliu

A.F.C. Dunărea Ciocănești-Spicul Vâlcelele

Mostistea Ulmu-Unirea Dragalina

Victoria Chirnogi-Unirea Mânăstirea

Zarea Cuza Vodă-A.C.S. Roseți

Viitorul Curcani-Steaua Radovanu

Dunărea Grădiștea-Venus Independența

Clik aici pentru programul complet al Ligii a 4-a!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + fourteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.