Protocol încheiat între Partida Romilor – Pro Europa și DSP Călărași

0
532

La începutul acestei săptămâni, în sala de ședințe a Prefecturii Călărași a avut loc o întâlnire de lucru între Direcția de Sănătate Publică și Asociația Partida Romilor Pro-Europa. Scopul acestei întâlniri s-a axat pe îmbunatățire accesului la serviciile publice de sănătate a cetățenilor români de etnie romă, informează Daniel Stancu, președinte A.P.R.P.E. – Sucursala Călărași.

”Scopul principal al întâlnirii a fost încheierea unui protocol de colaborare ce are ca  obiectiv informarea și consilierea cetățenilor români de etnie romă cu privire la riscurile de îmbolnăvire  împotriva rujeolei și importanța vaccinării împotriva acestei epidemii”, a precizat președintele A.P.R.P.E. – Sucursala Călărași.

Potrivit informațiilor primite, la eveniment au luat parte Daniela Feraru Consultant, din cadrul Direcției de Sănătate Publică Director Executiv Geanina Teodorescu, Dr. Camelia Truică, iar din cadrul  Asociației Partidei Romilor Pro-Europa Mandache Leonida, coordonator regional și Daniel Stancu Presedinte Asociația Partida Romilor Pro-Europa, sucursala Călărași.

Protocolul s-a încheiat în prezența prefectului județului Călărași, George Iacob.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + 6 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.