Hestia Cup 2 / Programul meciurilor din ambele categorii

0
22893
Poza de grup la Hestia Cup, prima ediție

Hestia Cup2 și-a definitivat programul meciurilor din competiția organizată anul acesta în perioada 11-13 august 2017. 

„Turneul campionilor de mâine, Hestia Juniors Cup„, ediția a 2-a începe vineri, 11 august de la ora 11:00. Cele două categorii de vârstă se vor duela pentru trofeele puse în joc pe două terenuri, unul amplasat în Parcul Dumbrava „Hestia Park„ și celălalt în incinta complexului sportiv Dunărea pe sintetic.

La categoria 2009-2010, meciul de deschidere este Portul Călărași cu Atletic Junior, un joc plin de ambiții având în vedere rivalitățile dintre cei doi antrenori, Cornel Țicu respectiv Adrian Ghiuță. La grupa 2007-2008 care se joacă pe terenul de la stadionul Municipal, meciul de deschidere este la ora 11:00 între Dunărea Călărași pregătită de Dan Andronache și Unirea Slobozia.

La turneul inițiat de Hotel Hestia, ajuns la a 2-a ediție participă mai multe echipe ca anul trecut cum ar fi: Academia Hagi, Farul Constanța, FC Steaua București, Atletic Călărași, Luceafărul Brăila, CS Năvodari, Unirea Slobozia, Viitorul Cl., Sport Team, Școala de Fotbal Călărași, Portul, LPS Galați sau Dunărea Călărași.

Descarcă programul meciurilor: 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + twenty =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.