Federația Română de Fotbal, partener oficial al Hestia Junior’s Cup!

0
319

Federația Română de Fotbal este începând de anul acesta, partener oficial al competiției dedicate fotbalului juvenil, „Hestia Junior’s Cup„.

„Hestia Junior’s Cup„ a ajuns la ediția cu numărul 2 anul acesta în orașul de pe malul Borcei. Întrecerea este bazată pe două grupe 2007-2008 și 2009-2010 și se desfășoară la fel ca și anul trecut pe două terenuri sintetice în perioada 11-13 august 2017. Pentru „grupa mică„, organizatorul, „Hestia Hotel„ din Călărași pune la dispoziție baza sportivă din „Parcul Dumbrava„, un teren sintetic cochet cu vestiare și nocturnă. Pentru echipele înscrise la categoria 2009-2010, un alt partener al competiției, clubul de fotbal Dunărea Călărași va pune la dispoziție terenul sintetic amplasat în incinta complexului sportiv municipal din Călărași.

Competiția este organizată de „Hestia Hotel„ Călărași în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Direcția Județeană de Tineret și Sport Călărași, Asociația Județeană de Fotbal și AFC Dunărea Călărași. De asemenea, în acest an s-au implicat și instituțiile publice locale: Primăria Călărași și Consiliul Județean Călărași. Organizatorii au pregătit pentru anul acesta premii surpriză pentru cei mici. Pe lângă cupe, diplome, medalii, tricouri și premii în bani, oferite de Hestia Hotel și Direcția Județeană de Sport și Tineret Călărași, Federația Română de Fotbal și AJF Călărași au anunțat că vor contribui la premiile puse în joc anul acesta la ediția a 2-a.

Echipele din acest an care participă la Hestia Cup 2 sunt următoarele: Academia Hagi, FCSB, Luceafărul Brăila, CS Slobozia, Farul Constanța, Academia Farul 2008, Atletic Junior, Delta Tulcea, CS Năvodari, Delta Tulcea, Viitorul Călărași, AFC Dunărea Călărași, Portul Călărași, Sport Team Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.