La Călărași / Transport de marfă fără documente!

0
323

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Rutier, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Agricole Județene Călărași au desfășurat, în această dimineață, un filtru rutier mobil pe zona Lehliu – Gară – Fundulea.

Acțiunea a vizat verificarea activităţilor comerciale cu mărfuri provenite din import sau achiziţii intracomunitare, prevenirea și sancționarea neregulilor ce se pot comite în acest domeniu, precum şi protejarea populaţiei împotriva comerţului cu produse alimentare neconforme.

În timpul activităților derulate, oamenii legii au verificat 25 de autovehicule și 2 societăți comerciale și au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, cu o valoare a amenzilor de 27.500 lei.

Exemplu: Un conducător auto, angajat al unei societăți comerciale cu profil de activitate în domeniul panificației, a fost sancționat contravențional conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, cu amendă în valoare de 20.000 lei, întrucât transporta produse fără a deține documente de transport care să ateste proveniența mărfii.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + seven =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.