Academia Hagi a confirmat prezența la “Hestia Junior’s Cup„2!

0
246
Hestia Cup 2

Până în acest moment și-au anunțat prezența la “Hestia Junior’s Cup cel puțin 7 echipe printre care 3 din Călărași dar și din afara județului. 

O prezență surpriză o va reprezenta anul acesta echipa de la Academia „Gheorghe Hagi„ din Constanța. Academia și-a anunțat participarea la “Hestia Junior’s Cup, ed. a 2-a care va avea loc în perioada 11-13 august la Călărași

La acest turneu organizat de Hotel Hestia din Călărași mai participă și alte echipe precum: Academia Farul Constanța, Unirea Slobozia, Delta Tulcea, Viitorul Călărași, Dunărea Călărași, Portul și Atletic Junior Călărași.

Întrecerea este dedicată copiilor pe următoarele categorii: 2007-2008 și 2009-2010. Meciurile se vor disputa pe două terenuri sintetice. Pe terenul „Hestia„ amplasat în Parcul Dumbrava din Călărași (lângă bazinul de înot) iar celălalt amplasat în incinta complexului Sportiv Dunărea, Municipal.

La “Hestia Junior’s Cup2, anul acesta vor fi parteneri: Primăria Călărași, Consiliul Județean Călărași, Asociația Județeană de Fotbal, Direcția Județeană de Sport și Tineret Călărași dar și Federația Română de Fotbal, pentru prima oară partener la acestă competiție, una dintre cele mai importante din județul nostru.

Premiile de anul acestea vor fi unele destul de consistente. Organizatorii au pregătit tricouri, diplome, trofee speciale, personalizate, cupe, dar și premii în bani. Încă se mai fac înscrieri la “Hestia Junior’s Cup și mai sunt așteptate echipe precum Steaua București, FCSB sau FC Argeș.

Poți vizita și pagina oficială de facebook aici!

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + 20 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.