Se fac înscrieri la „Hestia Junior’s Cup„ 2!

0
233
Hestia Cup 2

Călărași / 11-13 August 2017, Ediția a 2-a

„Hestia Junior’s Cup „ a ajuns la cea de-a 2-a ediție și se va desfășura anul acesta în perioada 11-13 August 2017. Competiția dedicată fotbalului juvenil se adresează categoriilor de vârstă 2009-2010 și 2007-2008

Întrecerea se va desfășura pe două terenuri, unul aflat în cadrul complexului Hestia din parcul „Dumbrava„ și celălalt pe terenul sintetic amplasat în cadrul Stadionului Municipal din Călărași. Competiția este organizată de „Hotel Hestia„ Călărași în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Direcția Județeană de Tineret și Sport Călărași, Asociația Județeană de Fotbal și AFC Dunărea Călărași.

Hristache Geambazu (organizator): „Ne bucură faptul că anul trecut am realizat un succes enorm la Călărași cu toate că a fost prima ediție. Sperăm ca și anul acesta Hestia Cup să fie la înălțime. Este singura întrecere organizată la nivel local, o tradiție în acest sens. Vom avea invitați de seamă și multe echipe participante„.

Marius Dumitrescu (director DJST Călărași): „Direcția Județeană de Sport și Tineret a susținut și va susține astfel de competiții. Și anul trecut ne-am bucurat pentru faptul că am fost parteneri la prima ediție. Am primit cu plăcere invitația de a fi alături și anul acesta. Avem premii foarte multe și sperăm ca participanții să se ridice la înălțime.„

Pentru înscrieri la turneul ed. 2 / la categoriile de vârstă menționate ne puteți contacta la tel: 0726281481 sau 0737029144.

Ce a fost la prima ediție?

Deși a fost doar prima ediție, “Hestia Junior’s Cup” a avut parte de un real succes, competiția fiind organizată într-un timp foarte scurt din punct de vedere calendaristic. Chiar și așa, la prima ediție au participat echipe cu renume și tradiție: CSA Steaua, Academia Farul sau Luceafărul Brăila.

Mediatizarea / online / televiziune / radio

Întrecerea a avut un suport mediatic destul de bun,  mai multe ziare locale trecând în revistă această competiție.

La nivel național, “Hestia Junior’s Cup” a fost mediatizată de postul de televiziune Digi 24 Constanța și pe mai multe canale online din țară, printre care și site-ul Federației Române de Fotbal (frf.ro).

Prin publicarea materialului de presă de la Călărași, FRF-ul a deschis astfel o colaborare cu organizatorii acestei competiții. Pe plan local, știrea referitoare la acest campionat a fost preluată de 80% din publicațiile locale, online și print: Observator de Călărași, Realitatea din Călărași, Ediția, Fapt Divers, Obiectiv, Arena Media, Express de Călărași, Radio Voces Campi, Stil FM, Călărași24.info, sunt doar o parte a presei locale care au sprijinit acest turneu prin suport mediatic.

Pagina de facebook a evenimentului a fost creată chiar în ziua de debut a competiției. Chiar și așa, după doar două zile impactul a fost unul bun cu peste 15.000 de vizualizări!

Chiar și după încheierea evenimentului, pagina de facebook adresată acestei competiții a rămas deschisă pentru a avea pregătit următorul feedback al întrecerilor care vor urma în cadrul „Hestia Cup„.

La capitolul premii, competiția a beneficiat de un suport financiar destul de bun din partea organizatorilor. Este pentru prima dată când la un concurs dedicat fotbalului juvenil, sponsorul principal, Hotel Hestia a oferit premii în bani, asta pe lângă diplome, tricouri, trofee și medalii oferite de Direcția Județeană de Sport Călărași.  De asemenea, au fost făcute trofee speciale din sticlă și fanioane pentru prima ediție a acestei întreceri. Același lucru se va întâmpla și la finalul întrecerilor organizate anul acesta!

Pe viitor, “Hestia Junior’s Cup” va avea un suport mai amplu în special din partea Federației Române de Fotbal. Întrecerea este înscrisă în Calendarul Competițional al DJTS Călărași și beneficiază deja de suportul forului fotbalistic Românesc, în speță, Federația Română de Fotbal.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven − four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.