Foto / Unde ajunge președintele CJ, Vasile Iliuță după orele de program!

0
542
Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași nu uită de unde a plecat și se întoarce după orele de program, în câmp, la ferma pe care domnia sa a pus-o pe picioare timp de câțiva ani.

Campania agricolă este în plină desfăşurare. Mă întorc, după programul de la birou, cu plăcere în locurile unde am crescut din punct de vedere profesional. Sunt fericit să-mi văd copiii cum îmi calcă urmele de fermier în Câmpia Bărăganului, o misiune care implică dragoste de pământ şi multă dăruire„, a scris Iliuță pe pagina sa de socializare. Textul a fost însoțit și de câteva fotografii în care fermierul este alături de cei doi copii ai săi care i-au preluat afacerea, Diana și Claudiu Iliuță. 

Născut pe 4 mai 1968, Vasile Iliuță a fost ales președintele Consiliului Județean Călărași în 2016 din partea Partidului Național Liberal și este un important om de afaceri. În cariera sa politică acesta a mai îndeplinit funcția de primar al comunei Vâlcelele timp de 3 mandate (2000-2012) dar a mai avut și o funcție de deputat în mandatul 2012-2016.

Iliuță alături de cei doi copii ai săi, Diana și Claudiu

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.