Fotbal / Dunărea a învins în primul amical. Iencsi: „Sunt mulțumit de băieți. Vom face o treabă bună împreună„

0
517
Adrian Iencsi, antrenor Dunărea Călărași

Dunărea Călărași a ieșit cu bine din primul amical al verii jucat ieri la Călărași cu Metaloglobus București, nou promovată în Liga a 2-a. Scorul final a fost 3 – 2 iar golurile Dunării au fost date de Nicolae Roșca (Under 21 adus de la Juventus) și Nicolae Florin. Oaspeții și-au dat și un autogol.

Dună meci, noul tehnician al Dunării Călărași, Adrian Iencsi a declarat că se simte bine la Călărași și vrea ca echipa sa să se claseze cât mai sus la finalul sezonului. „Am văzut jucători motivați astăzi (nr. ieri) pe teren. Am dominat partida. Mi-a plăcut jocul echipei noastre. La această echipă este un lot competitiv, unul care se poate bate de la egal la egal cu orice echipă din Liga a 2-a. Vom face o treabă extraordinară împreună. Sper ca pe viitor suporterii să vină în număr și mai mare. Vreau ca ei să fie alături de noi să ne susțină. Pentru mine suporterii sunt foarte importanți„, a spus Iencsi. Dunărea se pregătește acum de un amical de gală. Echipa locală a fost invitată în Bulgaria să joace cu formația de primă Ligă, PFC Cerno More la Varna la inaugurarea noului stadion pe 8 iulie.

Dunărea (R1): C. Lungu – Ţenea, Sil. Matei, Şt. Mardare, Ibrian – Cr. Puşcaş – M. Drăghiceanu, Sil. Pană (Val. Nicolae 37′), V. Petre, Al. Roşca – Buhăceanu
Dunărea (R2): C. Lungu (R. Ştefan 74) – Timiş, A. Oltean (Şt. Nedelcu 74), Şandru, Bg. Stancu – Preoteasa – Danciu, Puşcaşu, Dincă (Val. Nicolae 74), Kanda (Micu 74) – Velici (G. Toma 82).
Antrenor: Adrian Iencsi.

Metaloglobus: R. Geantă – Săftescu, R. Gherghe, Vl. Georgescu, Sil. Dragomir, C. Dobre, Ov. Marin, A. Gafaru, A. Marian, F. Bakalli, M. Bilciurescu
Au mai jucat: Fl. Iordache – M. Şumudică, G. Caramalău, V. Ghenovici, A. Voican, Dr. Bătrînu, A. Popa.
Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + 19 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.