Fotbal / Dunărea caută antrenor. Petre Grigoraș, primul pe lista oficialilor călărășeni

0
582
Petre Grigoraș

După despărțirea amiabilă cu fostul tehnician al Dunării, Adrian Mihalcea, oficialii clubului de pe malul Borcei au ca obiectiv principal aducerea unui nou tehnician la Călărași. Mai multe nume au fost vehiculate astăzi la prima ședință care a avut loc la sediul clubului. Petre Grigoraș ar fi favoritul conducerii. 

Varianta cu Ionel Ganea a căzut. Ganezul a refuzat oferta Dunării iar acum oficialii clubului sunt în tratative cu câțiva tehnicieni. Mihai Teja, Cristi Popovici și Petre Grigoraș aceasta este lista „scurtă „ a conducerii. „Analizăm foarte bine acest aspect. Este foarte important pentru noi cine vine antrenor. Suntem un club cu tradiție și avem un obiectiv măreț din sezonul următor. Vom purta discuții cu antrenorii vehiculați de dumneavoastră și vă dăm un răspuns. Până luni trebuie să avem antrenor„, a spus Bogdan Leu, președintele grupării călărășene.

Petre Grigoraș este un tehnician cu experiență care a antrenat echipe din Liga 1 ca CFR Cluj, Oțelul Galați, Farul, Iași, Pandurii sau ASA Tg. Mureș.

În ceea ce privește noile achiziții, un singur fotbalist și-a exprimat dorință de a pleca de la Dunărea. După ce a semnat deja cu gruparea călărășeană, Silviu Pană este posibil să plece după Mihalcea. „Silviu este o pierdere mare pentru noi dacă pleacă. Un jucător foarte talentat. Eu voi avea o discuție cu el. Îmi doresc foarte mult să rămână alături de noi„, a mai spus Leu pentru editia.ro.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.