Foto / Video / Dunărea s-a reunit la începutul acestei săptămâni

0
201
Reunirea lotului Dunării Călărași

Printre echipele din noul sezon al Ligii 2 reunite luni s-a numărat şi Dunărea Călăraşi, grupare care a încheiat campionatul trecut pe locul 7, iar în noua ediţie ţinteşte promovarea. Sub comanda antrenorului Adrian Mihalcea s-au pregătit 22 de jucători, printre aceştia aflându-se trei dintre cele patru noi achiziţii, dar şi cinci tineri veniţi în probe.

După o vacanţă de patru săptămâni, Dunărea a reluat luni după-amiază, de la ora 17:00, pregătirile pentru noul sezon. Pe parcursul a 90 de minute, cei 22 de jucători prezenţi în lot s-au antrenat pe o căldură sufocantă, pe terenul central, sub atenta supraveghere a antrenorului Adrian Mihalcea şi a doi dintre colaboratorii săi, Mirel Condei (antrenor secund) şi Constantin Niculae (preparator fizic).

Site-ul oficial al Dunării scrie că printre cei 22 de jucători au fost prezenţi şi trei din cei patru jucători transferaţi în această perioadă de vacanţă. Mijlocaşul Silviu Pană şi atacanţii Valentin Buhăcianu şi Gelu Velici au alergat pentru prima dată în tricoul echipei călărăşene, absentul motivat fiind mijlocaşul Andrei Puşcaşu, care se va alătura lotului de miercuri, 28 iunie. Tot atunci, vor veni la antrenamente şi Călin Cristea şi Valentin Balint, nerefăcuţi după accidentările suferite în primăvară.

La prima şedinţă de pregătire a fost prezent şi Victor Petre, jucător care aparţine Dunării, care care în 2017 a fost împrumutat în Liga 3, la Înainte Modelu. Alţi nou-veniţi sunt cinci jucători, dintre care patru cu vârsta sub 21 de ani, aflaţi în probe.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + six =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.