Foto – Video / Performanță istorică / Agricola Borcea a cucerit eventul!

0
1025

Agricola Borcea a intrat în istoria fotbalului județean. Echipa finanțată de primarul Aniel Nedelcu a obținut două trofee, campionatul Ligii a 4-a și Cupa României Faza Județeană. În finala Cupei, Borcea a trecut lejer de Victoria Chirnogi, scor 4 – 0. Finala s-a jucat pe stadionul din Independența pe 10 iunie. 

Pentru prima dată de la înființarea echipei, Borcea a reușit o performanță notabilă. După ce a obținut titlul de campioană județeană (Liga a 4-a), Agricola a reușit să-și adjudece și „Cupa României„ faza pe județ după un meci câștigat ușor în fața celor de la Chirnogi. Deținătoarea trofeului de până acum, Victoria nu a emis prea mari pretenții în finala cu Borcea. Echipa lui Adrian Cristea a părut destul de firavă în fața formației care va reprezenta județul Călărași la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Borcea a deschis scorul repede prin Ungureanu în minutul 12 iar cel mai bun fotbalist al finalei, Alex Mihăiță a tranșat lucrurile cu două goluri în minutele 18 și 20. Ultimul marcator pe listă a fost Marian Șerban cu reușita din minutul 68.

Șeful AJF i-a premiat pe câștigători

Întreg staff-ul Asociației Județene de Fotbal Călărași a fost prezent pe cochetul stadion din comuna Independența. Președintele AJF, Dorinel Dincă a fost însoțit de Daniel Ștefan, secretarul AJF și membru în comisia de disciplină, Mihai Stroe. Partida a fost observată de Cătălin Stroe, șeful arbitrilor județeni și Nelu Stan, șeful Corpului de Observatori. „Îi felicit în primul rând pe câștigători. Gazdele au fost din nou primitoare ca de fiecare dată. Organizarea a fost ireproșabilă. Le urez succes în meciul de baraj!„, a spus șeful AJF, Dorinel Dincă.

Vezi aici video bucuria de final a celor de la Borcea!

Bogatu, un plus pentru Borcea

Agricola Borcea a făcut o „achiziție„ notabilă înaintea meciului de Cupă. Edilul localității s-a gândit că cel mai bine pentru echipa sa este să fie condusă pe margine de un tehnician și nu unul oarecare ci unul cu experiență. Virgil Bogatu are multe echipe pe care le-a pregătit la activ atât în județul Călărași cât și peste hotare, la vecinii Bulgari. Tactica tehnicianului s-a văzut la meciul de Cupă. Bogatu și-a luat în acest fel și o revanșă. Anul trecut, Virgil Bogatu pierdea Cupa cu Viitorul Oltenița echipă la care era antrenor tot în fața celor de la Chirnogi.

Vezi aici video bucuria de final a celor de la Borcea!

Urmează barajul

Agricola Borcea va întâlni în lupta pentru promovare echipa campioană a județului Giurgiu. Cel mai probabil AS Mihai Bravu va fi adversarul celor de la Borcea. Primul meci se joacă la Giurgiu pe 17 iunie iar returul la Borcea pe 24. Agricola se poate alătura celorlalte două formații din județul Călărași care activează în Liga a 3-a, Modelu și Oltenița, asta dacă va trece de baraj și în acest fel, fotbalul călărășean va reveni la o perioadă istorică în care Lehliu-Gară, Dunărea și chiar Oltenita activau cu ani în urmă în „Diviza C„.

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five − 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.