Alegeri / Florian Belu, Unirea: „Voi fi primarul tuturor„

0
22663

Florian Belu a obținut fotoliul de Primar la Unirea, Județul Călărași ceea ce face ca la alegerile parțiale desfășurate ieri, PSD-ul organizația Călărași să obțină două victorii clare, atât la Lehliu-Gară cât și la Unirea. Belu a avut 1009 voturi față de Pârlea de la PNL cu 444. 

„Ați ales să îmi acordați încrederea şi vă sunt profund recunoscător. Vă mulțumesc din inimă pentru această onoare şi responsabilitate. Nu voi uita. Vreau să îi adresez un salut adversarei mele Aurica Pârlea. Ştiu că polemicile din localitatea noastră i-au adus pe unii la puncte de vedere extreme. Este responsabilitatea mea să ascult toate punctele de vedere şi să le protejez pe cele fragile. Acum mă adresez tuturor cetățenilor. O nouă pagină a îndelungatei noastre istorii se deschide în această seară. Vreau să fie una a speranţei şi încrederii regăsite. A fost o încercare extraordinar de interesanta pentru mine aceasta campanie. Este pentru prima data când particip în felul acesta la niște alegeri, iar munca a fost extraordinar de susținută. Le mulțumesc alegătorilor, mulșumesc echipei de campanie Voi fi primarul tuturor. Mă voi dedica cu totul localității. Vă mulţumesc şi vă iubesc! Voi sunteţi marea mea familie. Voi sunteţi energia care îmi dă puterea să fac totul pentru Unirea și Oltina!„, a spus candidatul PSD, Florian Belu pe o rețea de socializare.

Trebuie specificat și faptul că Belu a avut parte de o susținere importantă la aceste alegeri. Fostul edil, Anghel Olteanu a fost alături de colegul său de partid.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine − 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.