Pescuit sportiv / „Cupa SNPPC”, ediția a 7-a are loc la Sărulești

0
355
Cupa SNPPC Călărași

În perioada, 17 și 18 iunie a.c, va avea loc a șaptea ediție a Cupei „Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual„ – Biroul Teritorial Călărași de pescuit sportiv, competiție ce se va desfășura în localitatea Sărulești Gară, pe balta Călăreți 3.

Până în acest moment, organizatorii au anunțat faptul că s-au înscris peste 20 de echipe. La întreceri vor lua parte echipe formate din câte doi concurenţi, fiecare Birou Teritorial al SNPPC din țară participant având posibilitatea să desemneze două şi chiar trei echipe, în componenţa cărora să fie cel puţin un membru de sindicat. Această competiţie oferă concurenţilor posibilitatea de a-şi etala abilităţile pescăreşti într-o zonă cu totul deosebită, de unde toţi vor pleca nu doar cu un premiu, ci şi cu momente de neuitat, amintiri ce vor stârni admiraţia sau invidia celorlalţi participanţi”, a declarat pentru www.editia.ro, Florin Manole, membru și unul dintre organizatorii acestei ediții sub egida SNPPC Călărași.

“Această competiție devenită deja o tradiție, poate fi considerată fără echivoc, o reușită„, mai spune Florin Manole

Balta Călăreți 3 are amenajate atât căsuțe pentru cazare, restaurant cât și locuri de pescuit și campare, cu umbrare și pontoane. Balta este populată numai cu pești pașnici (ciortan,caras) și pescuitul se practică de pe ambele maluri. Vezi aici pagina de facebook!

Ca la fiecare etapă, organizatorii au pregătit pentru participanți multe premii la finalul întrecerilor. Sponsorii ediției a 7-a sunt anul acesta: Marele pescar și R&S Guard Security.

Cupa SNPPC la pescuit, ediția de anul trecut

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.