Concurs pentru ocuparea a trei posturi de expert în cadrul Serviciului Evaluare, Selecție și Contractare POR – 22 iunie 2017

0
281

AGENŢIA pentru DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD MUNTENIA ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 22 IUNIE 2017 CONCURS PENTRU OCUPAREA A 3 (TREI) POSTURI DE EXPERT ÎN CADRUL SERVICIULUI EVALUARE, SELECȚIE ȘI CONTRACTARE POR, LA SEDIUL CENTRAL DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI. CONTRACTELE INDIVIDUALE DE MUNCĂ VOR FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerinţe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentul acesteia, în domeniul economic sau tehnic;
  • cunoștințe foarte bune de operare pe calculator;
  • capacitatea de a lucra în echipă;
  • capacitate de a gestiona un volum variabil de munca si de a respecta termenele stabilite.

Cerințe suplimentare:

  • disponibilitate pentru deplasări în Regiune.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din municipiul Călărași, până la data de 20.06.2017, ora 17.00.

Concursul se va desfăşura în data de 22.06.2017 la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul ADR Sud-Muntenia, str.Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călărași, tel. 0242/331 769 și/sau la următoarele persoane de contact: Miron Stela – șef serviciu evaluare, selecție și contractare POR, e-mail: eval.oi@adrmuntenia.ro şi Mâțu Ioana – șef birou resurse umane e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro.

Cuprinsul prezentului anunţ, bibliografia, precum şi documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate şi pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile), link: http://www.adrmuntenia.ro/documente/concurs-22_06_2017-sesc-por.rar.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.