Vasile Iliuță sprijină și alte sporturi. Teren de baseball la Călărași!

0
528

Baseball-ul este un sport care aduce medalii valoroase la Călărași. Un sport practicat de aproximativ 350 de copii. Secția care activează sub sigla Clubului Sportiv Școlar Călărași este pregătită de prof. Ion Bălan. Practic, generații peste generații au trecut prin mâna acestui antrenor care a adunat nenumărate medalii de aur la competițiile interne și internaționale. De curând, echipa de baseball juniori 1 a primit titlul de Campioană Națională.

Astăzi, Ion Bălan dar și directorul CSS, Marius Tătaru au fost primiți la discuții de președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță. Cea mai importantă temă a fost cea a unui teren de baseball. Despre acest lucru s-a mai vorbit și în alți ani și a rămas la stadiul de promisiuni. Cei care s-au ocupat de așa zisul proiect l-au făcut doar pe promisiuni electorale. Acum, lucrurile se vor schimba.

Echipa de baseball a CSS Călărași

Iliuță și-a dat acordul pentru construcția unui teren de baseball la Călărași.  „Astăzi am primit vizita directorului CSS Călărași, Marius Tătaru, preocupat de lipsa unui teren adecvat de baseball. 350 de copii activează în cadrul Clubului Sportiv Şcolar Călărași, instituție care coordonează 8 discipline: atletism, volei, handbal, box, canotaj, kaiac canoe, baseball şi lupte. Am punctat doleanța sportivilor cu promisiunea ca în momentul în care Consiliul Județean Călărași va prelua cele aproximativ 14 hectare ale unității militare de pe strada Independenței 1 hectar să revină acestora pentru continuarea antrenamentelor în condiții de performanță„, a spus Vasile Iliuță.

Trebuie menționat că echipa de baseball va rămâne fără un teren de joc după ce în incinta stadionului Municipal se va construi un bazin didactic de înot. Procedurile sunt avansate în acest caz iar finanțarea vine în mare parte prin Compania Națională de Investiții.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.