Liga a 4-a / Venus a câștigat derby-ul cu Borcea. Aniel: „Noi vom fi campioni„

0
315
Aniel Nedelcu, primarul comunei Borcea

Venus Independența a câștigat în runda a 28-a partida cu liderul campionatului, Agricola Borcea, scor 3 – 2 și a venit la un punct de trupa primarului Aniel Nedelcu. În schimb, Borcea se poate distanța la 3 puncte, marți, după o decizie a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Călărași. 

Finalul Ligii a 4-a pare unul destul de incitant. În derby-ul rundei a 28-a, echipa antrenată de Ilie Zeciu a obținut cele 3 puncte din partida cu favorita câștigării acestui sezon, Agricola Borcea. Venus a venit la un punct de lider, cu două etape înainte de finalul campionatului. Agricola Borcea se poate distanța din nou, asta dacă marți, 23 mai la Comisia de Disciplină a AJF-ului se poate decide contestația formulată după meciul dintre Radovanu și Borcea, scor 3 – 2 din etapa a 26-a. Atunci, gazdele au folosit un jucător pe fals, contestația fiind perfect valabilă în favoarea actualului lider. „Un jucător de la Radovanu a fost găsit cu dublă legitimare pe la o echipă din Ilfov la Victoria Tinganu, Ioniță Anton. Comisia decide, nu eu. Noi vom fi campioni, indiferent de „șmecheriile„ pe care unii încearcă să le facă. De la început și până la finalul campionatului noi am dominat iar din 4 meciuri cu Venus, ei au câștigat doar unul. I-am bătut și în Cupă„, a spus primarul din Borcea, Aniel Nedelcu.

Până la finalul campionatului, Borcea mai are de jucat acasă cu Victoria Chirnogi, echipă pe care o întâlnește și în finala Cupei României pe județ și în deplasare la Roseți.

Rezultate, etapa a 28-a: Ștefan cel Mare – Unirea Dragalina 2-5, Spicul Roseți – Steaua Radovanu 2-0, Venus Independența – Agricola Borcea 3-2, Unirea Mânăstirea – Dunărea Grșdiștea 4-1, Dinamo Sărulesti – Dunărea Ciocănești 1-2, Spicul Vâlcelele – Lehliu Gară 3-2, Progresul Fundulea – Victoria Chirnogi 0-1, CS Curcani – Rapid Ulmeni 8-2.

Primele 3 clasate / Liga a 4-a:

1.Agricola Borcea – 73

2.Venus Independența – 72

3.Dunărea Ciocănești – 69

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 − 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.