- Publicitate -
Acasă Politică Lehliu-Gară / Iacomi mai are un contracandidat. Ștefania Moga, independent!

Lehliu-Gară / Iacomi mai are un contracandidat. Ștefania Moga, independent!

0
404

Iulian Iacomi mai are un contracandidat la Lehliu-Gară la alegerile pentru Primărie pe 11 iunie 2017. Pe lângă penelistul Laurențiu Bănescu, Iacomi trebuie să se bată acum și cu Ștefania Moga, fost viceprimar în mandatul actualului deputat PSD. Moga a anunțat că nu-l susține pe Iacomi la Primăria Lehliu-Gară și acum și-a anunțat candidatura independent.

Este probabil să fie și un „joc „al pesediștilor călărășeni pentru a fi siguri că vor câștiga Primăria Lehliu-Gară au mai „băgat pe liste„ un candidat așa zis „independent„…

Așa cum probabil ați aflat, noul candidat susținut de PSD pentru ocuparea funcției de primar al orașului Lehliu Gară la alegerile din data de 11.06.2017, este domnul deputat Iulian Iacomi. În acest context, în semn de respect față de mine însămi și față de dumneavoastră cei care ați investit încredere în mine, mă simt datoare să vă anunț că am luat decizia de a participa la alegerile pentru ocuparea funcției de primar din postura de candidat independent. Această decizie nu este întâmplătoare și nici nu se vrea a fi o replică la hotărârea domnului deputat. Insă, având în vedere că în campania din anul 2008 am fost alături de domnul Bănescu, iar din 2012 și până în prezent, am fost alături de domnul Iacomi în toate campaniile, construindu-i alături de echipa PSD Lehliu ascensiunea în cariera politică, ascensiune care a culminat cu alegerea dumnealui in Camera Deputaților, consider că este o datorie de onoare atât pentru mine cât și pentru oamenii care mi-au fost alături într-un fel sau altul în toți acești ani, să îmi depun candidatura și să îmi asum decizia luată. Am convingerea că alături de dumneavoastră voi reuși să ies învingătoare și împreună vom reuși să schimbăm în bine imaginea orașului Lehliu Gară. Meritați respectul cuvenit fiecărui cetățean, indiferent de statul social, etnie, cultură sau religie. Vă mulțumesc pentru sprijin și încredere!„, a anunțat în urmă cu câteva minute, Ștefania Moga. 

Comentarii

- Publicitate -

comentarii

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.