Fotbal / Președintele C.J. Călărași, Vasile Iliuță: „Ne batem la promovare! Vom aloca suma necesară îndeplinirii acestui obiectiv„

0
1259

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a declarat astăzi într-o conferință de presă, faptul că echipa de pe malul Borcei, Dunărea Călărași se va lupta pentru promovarea în Liga 1 din sezonul viitor iar complexul sportiv, după ce va fi preluat de Consiliul Județean va suferi modificări.

„Suntem în discuții avansate cu Primăria Călărași pentru a prelua baza sportivă, în speță Stadionul Municipal Călărași pentru a derula anumite investiții prin Consiliul Județean Călărași la Compania de Investiții„, a declarat președintele C.J. Vasile Iliuță.

Domnia sa a mai declarat pentru editia.ro că a purtat anumite discuții și pentru a prelua spre folosință baza sportivă din comuna Modelu, „Prefab Arena„, administrată de omul de afaceri, Marian Petre Miluț. „Am avut o discuție cu domnul Miluț. Știm foarte bine că dumnealui a avut o echipă de fotbal performantă și a investit foarte mulți bani în acea arenă modernă. Am discutat și domnia sa și-a dat acordul în principiu să folosim acea bază de la Modelu care pe lângă un teren omologat mai deține vestiare, tribune și un teren sintetic la standarde occidentale„, a mai spus Iliuță.

Întrebat de viitorul obiectiv al echipei de fotbal AFC Dunărea 2005 Călărași pentru sezonul următor, Iliuță a confirmat faptul că elevii lui Adrian Mihalcea vor avea o misiune istorică de îndeplinit. Promovarea! „Unul dintre obiectivele noastre principale la echipa de fotbal este promovarea! Eu cred că toți călărășenii își doresc acest lucru. Pentru a se îndeplini acest vis vom aloca suma necesară de finanțare, în limitele legale, pentru a ne atinge obiectivul și anume promovarea în Liga 1, a mai afirmat președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.  

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 11 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.