Fotbal / Juniorii „B„ sunt CAMPIONI! Leu: „Suntem pasionați de copii și de fotbal„

0
418
Juniorii Under 17 ai clubului AFC Dunărea Călărași

Echipa de juniori B, Under 17 a clubului de fotbal, AFC Dunărea 2005 Călărași au obținut titlul de campioni în Campionatul Național, Seria a 3-a!

Echipa pregătită de antrenorii: Dan Andronache și Petrișor Toma, au obținut o performanță notabilă pentru clubul de pe malul Borcei! Juniorii au reușit să întreacă echipe provenite de la cluburi puternice din țară precum Voluntari, Constanța sau București, respectiv FC SB.  Echipa de juniori a terminat sezonul pe primul loc cu două etape înainte de final în clasamentul Seriei a 3-a a Campionatului Național aflat sub egida Federației Române de Fotbal. Juniorii au obținut din 28 de etape, 21 de victorii, 3 rezultate de egalitate și 4 înfrângeri.

Suntem pasionați de copii și de fotbal și ne dedicăm lor pentru că sportul ar trebui să fie pentru toți. Numai prin ambiție și perseverență poți obține rezultate, iar acestea sunt calitățile pe care dorim să le creștem în copii clubului nostru. Îi felicit și le urez mult succes în turneul zonal!„, a declarat, Bogdan Leu, președintele AFC Dunărea. Pentru juniorii Under 17 urmează acum turneul zonal acolo unde echipa locală se va duela cu alte 3 formații calificate la această competiție din celelalte serii pentru un loc ce duce la etapa finală.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + sixteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.