Program Cinema Călărași, perioada 05 mai– 01 iunie 2017

0
234

05 – 11 mai.

Orele: 17,00; 20,00

The Circle –2D

Regia:James Ponsoldt

Cu:Emma WatsonTom Hanks

Gen film:Dramă,SF,Thriller 

Durata:  110 minute

Premiera in Romania:05.05.2017

 

          Cândva în viitor, Mae (Watson) se angajează la The Circle, un gigant tehnologic ce oferă o experiență completă clienților săi, îmbinând revoluționar facilități social media, dar și platforme pentru cumpărături online și creând o identitate online completă și extrem de transparentă, pe principiul „secretele sunt minciuni”. Doar că, evident, această identitate presupune renunțarea la orice formă de intimitate, iar Mae se va trezi curând fugind de tehnologia omniprezentă.

08 si 15 mai.

Orele: 20,00

Portretul Luptatorului la Tinerete – 2D

Regia:Constantin Popescu

Cu:Alexandru PotoceanConstantin Dita

Gen film:Acţiune,Dramă,Istoric

Durata:164 minute

           În 1947 grupările de partizani anticomuniști se retrăgeau în munți. Inamici ai sistemului, vânați de autorități și iubiți de românii simpli, partizanii au parte de un destin exemplar. Evenimentele din filmul lui Constantin Popescu sunt inspirate din realitate, acțiunea având loc pe durata unui întreg deceniu. Categoric unul dintre cele mai așteptate debuturi din ultimii ani. Regizorul filmului, Constantin Popescu, a obținut premiul pentru regie la Festivalul Internațional de Film de la Bratislava. Juriul a apreciat arta regizorului „de a ilustra lupta pentru libertate într-o țară asuprită”.

12 – 14 mai

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

19 – 21 mai

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

Deep – O aventura nasfarsita –3D

Regia:Julio Soto

Cu:Jess HarnellPhil LaMarrJeff Bennett

Gen film:Animaţie

Durata:  0 minute

Premiera in Romania:12.05.2017

          Plasată într-un viitor îndepărtat în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, micul Deep este o caracatiţă în căutarea aventurii alături de cei doi prieteni ai săi: Evo – peştele undiţar şi Alice – crevetele nevrotic. În anul 2100, aceştia împreună cu alte câteva înotătoare ciudate par a fi singurele vietăţi care mai dau culoare clădirilor întunecate de sub apă. Însă un cutremut le distruge căminul, iar cei trei amici pornesc în sfârşit în aventura la care visau, cu speranţa că  vor găsi salvarea în New York-ul scufundat.

13 – 18mai

Orele: 17,00; 20,00

Alien –Covenant 2D

Regia:Ridley Scott

Cu:Noomi RapaceMichael FassbenderKatherine WaterstonDanny McBrideBilly Crudup

Gen film:Aventuri,Horror,SF,Thriller

Premiera in Romania:12.05.2017

         Având ca destinație o planetă dintr-o parte indepărtată a galaxiei, echipajul navei colonie Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată si periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David (Michael Fassbender), supraviețuitorul expediției eșuate a navetei Prometheus.

19– 25 mai.

Orele: 17,00; 20.00

Luni orele:20.00

King Arthur – Legenda Sabiei 3D

Regia:Guy Ritchie

Cu:Idris ElbaCharlie HunnamEric BanaJude LawKatie McGrath

Gen film:Fantastic

Premiera in Romania:19.05.2017

        Cu acelaşi inconfundabil stil dinamic, talentatul regizor Guy Ritchie aduce în luna mai pe marile ecrane aventura epică „King Arthur: Legenda Sabiei”. Lui Charlie Hunnam îi revine rolul principal şi misiunea de a prezenta legenda sabiei Excalibur şi traiectoria lui Arthur de la copilăria de pe străzi, până la ocuparea tronului..

26 mai – 01 iunie.

Orele: 17,00; 20.00

Luni ora:20.00

Cum sa fii Amantu’ la Femei2D

Regia:Ken Marino

Cu:Salma HayekKristen BellEugenio Derbez

Gen film:Comedie 

Durata:115 minute

       Eugenio Derbez este protagonistul unei comedii care promite să fie cel mai amuzant film făcut vreodată!

       În această comedie care ne va face să râdem în hohote, Eugenio Derbez este Maximo, un tânăr foarte chipeș care visează să devină bogat fără să aibă nevoie să muncească măcar o zi în viața lui. Își face o carieră din seducerea doamnelor bogate și mai în vârstă, și se însoară cu o femeie de două ori mai bătrână ca el. 25 de ani mai târziu, răsfățat și plictisit să se trezească tot lângă soția lui, acum ajunsă la 80 de ani, are parte de surpriza vieții lui când se trezește că aceasta îi dă papucii pentru un vânzător de mașini mai tânăr ca el. Dat afară din luxoasa vilă, și disperat să-și găsească un loc unde să stea, Maximo se mută să locuiască cu sora lui, Sara (Salma Hayek), și cu Hugo, fiul acesteia, tocilar, dar adorabil, în micul lor apartament. Dornic să se reîntoarcă la viața de lux, Maximo se folosește de colega de clasă de care e îndrăgostit nepotul lui ca să ajungă la bunica acesteia, Celeste, văduva unui miliardar. Pe măsură ce Maximo încearcă să-și redobândească talentele de seducător latino, începe să se apropie de nepotul lui, Hugo, descoperind că important nu e să iubești banii, ci să-ți iubești familia.

Parcul central, Bulevardul 1 Mai , nr. 5A

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):

8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări.

Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

Informaţii:

– tel: 0242-312800

– site:  www.culturalcl.ro 

                                                                                     Manager:Isabella Grosu

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + 6 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.