Ștefania Moga, candidatul PSD la Primăria Lehliu Gară: ”Plec pe acest drum de la premisa că o comunitate este imaginea în oglindă a edililor care o gospodăresc…”

0
1112

Astăzi, începând cu ora 17.00 la sediul PSD Călărași are loc evenimentul prilejui de lansarea oficială a candidaților pentru funcția de primar în localitățile în care au funcționat până în acest moment interimatele. Printre nominalizați se află și viceprimarul Orașului Lehliu Gară, Ștefania Moga, cea care, după ce l-a secondat câțiva ani pe primarul Iulian Iacomi, prin plecarea acestuia în Parlamentul României ca deputat, a asigurat în ultima perioadă interimatul la conducerea urbei.

Astfel, din postura de candidat la funcția de primar al Orașului Lehliu Gară, Ștefania Moga încearcă să-și convingă electoratul, nu numai prin proiectele pe care le-a pus în practică, alături de fostul primar Iacomi, dar și printr-o postare pe pagina sa de socializare.

”Stimați concetățeni,

După cum știți, în data de 11 iunie 2017, în câteva localități din țară printre care se regăsește și orașul Lehliu Gară, se vor organiza alegeri locale pentru ocuparea funcției de primar. În acest context, sunt onorată să vă anunț că îmi voi depune candidatura din partea Partidului Social Democrat, a cărei membră sunt din anul 1998.

Îmi asum luarea aceastei decizii, convinsă fiind că sunt pregătită atât din punct de vedere profesional cât și moral să reprezint cu cinste și onestitate orașul Lehliu Gară. Plec pe acest drum de la premisa că o comunitate este imaginea în oglindă a edililor care o gospodăresc și tocmai de aceea consider că valorile care mă definesc – respectul față de semeni, cinstea, adevărul, flexibilitatea, încrederea, credința, toleranța, entuziasmul și corectitudinea – sunt esențiale atunci când aspiri către o astfel de funcție deoarece valorile tale ca individ devin valorile comunității pe care o reprezinți.

Mulțumesc colegilor din organizațiile PSD Călărași și PSD Lehliu Gară pentru susținere, sprijin și încredere!

Vă doresc inspirație în luarea celei mai bune decizii în data de 11 iunie!”, a scris pe pagina sa de Facbook, Ștefania Moga, candidatul PSD la funcția de primar al Orașului Lehliu Gară.

Imediat după ce Ștefania Moga și-a exprimat convingerea că electoratul său îi va acorda, prin votul exprimat în 11 iunie a.c., încrederea de care are nevoie pentru a accede la această funcție, au apărut și aprecierile nu numai ale cunoscuților din orașul Lehliu Gară, dar și a șefilor și colegilor de partid. Astfel, Ciprian Pandea președintele interimar al PSD Călărași și subsecretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului i-a transmis candidatului Ștefania Moga: ”mult succes doamna primar și să știi că suntem alături de tine și de locuitorii orașului Lehliu Gară!”. De asemenea, Răzvan Meseșeanu postează pe pagina Ștefaniei Moga: ”Omul sfințește locul! Cu plăcere, colegialitate și prietenie, alături de tine!”, în timp ce o altă colegă de partid, Mihaela Loredana Bănea-Codreanu i-a transmis: ”Mult succes draga mea deja te consider NOUL Primar și să știi că suntem alături de tine și de locuitorii Orașului Lehliu!”

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.