Deputatul PNL de Călărași, Cătălin Predoiu ia atitudine!

0
264

Oarecum deranjat de modul cum au înțeles colegii săi de partid să-și facă intrarea în cursa pentru alegerile la șefia partidului, deputatul PNL de Călărași, Cătălin Predoiu ia atitudine printr-o postare pe pagina sa de socializare. Predoiu spune că noul candidat, Cristian Bușoi ar trebui să renunțe la funcția de secretar general interimar deoarece din această poziție politicianul ar fi nu numai jucător, ci și arbitru, ceea ce n-ar fi chiar OK! pentru ceilalți competitori.

”Am militat de la început pentru o competiție cinstită în PNL și pentru o concurența căt mai intensă și largă, bazată în principal pe platforme, nu numai o competiție între persoane.

De aceea, l-am felicitat sincer astazi pe Cristi Busoi pentru intrarea in cursa, dincolo de relatia de amicitie pe care o am cu el, ca si cu Ludovic, de altfel.

Dar vad in acest moment trei probleme de principiu la aceasta competitie:

1) Filialele s-au grupat inainte de publicarea Motiunilor candidatilor, deci, practic, nu conteaza ce vor ei sa faca pentru PNL si, prin PNL, pentru Romania.

2) Cateva Filiale au votat deja in Birourile Politice Judetene cum vor vota la Congres, ceea ce e nestatutar, pentru ca incalca libertatea de vot a membrilor.

3) Unul dintre candidatii anuntati este si in pozitia de a coordona organizarea Congresului. De aceea l-am invitat (aceasta e nuanta corecta), pe amicul meu, Cristi Busoi, sa renunte la functia de secretar general interimar. Jucatorul trebuie sa ramana jucator, nu si arbitru. M-am bucurat sa aud de la dansul ca va reflecta la aceasta invitatie. Indiferent cine va fi sa castige competitia, trebuie sa o castige cinstit.

As mai adauga ca discutiile in BPN au fost colegiale, principiale si civilizate, asa cum sta bine PNL-ului!”, punctează deputatul de Călărași, Cătălin Predoiu, prin postarea sa de pe Facebook.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.