Alegeri locale 2017 / Florian Belu și Ștefania Moga, favoriți la Unirea, respectiv Lehliu-Gară

0
276

Cele mai importante partide din județul Călărași, PNL și PSD și-au anunțat candidații pentru fotoliile de primari în localitățile Unirea și Lehliu-Gară. 

Pe 11 iunie a.c. vor avea loc alegeri locale în orașul Lehliu-Gară și comuna Unirea din județul Călărași. Partidul Social Democrat și-a anunțat candidații pentru primării: la Unirea, Florian Belu iar la Lehliu-Gară, Ștefania Moga. Peneliștii vor concura cu: Aurica Pârlea la Unirea iar la Lehliu-Gară cu Laurențiu Bănescu.

La prima vedere, pesediștii par a avea un avantaj față de candidații de la PNL. Ștefania Moga, deține funcția de viceprimar al orașului Lehliu-Gară, fiind foarte cunoscută de electorat și susținută de actualul deputat PSD, Iulian Iacomi, fostul primar. La Unirea, Florian Belu are un „avantaj„ important în fața adversarului de la PNL, Pârlea. Belu este sprijinit de fostul edil al localității Unirea, Anghel Olteanu iar Aurica Pârlea pare să fie „perdanta„ peneliștilor. Aceasta a mai candidat și la alte alegeri, pierzându-le pe toarte.

Campania electorală din cele două localități începe pe 27 mai, a.c. iar alegerile vor avea loc într-un singur scrutin.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.