„Kids fun„, un nou loc de joacă pentru cei mici se deschide la Călărași!

0
2686

Duminică, 7 mai, ora 11:00 se deschide la Călărași un nou loc de joacă pentru copiii pe strada Bărăganului. KIDS FUN, vine din dorința de a oferi părinților o soluție adecvată pentru ocuparea timpului liber al copiilor. Cursuri hobby art, cursuri de engleză și supraveghere permanentă și un spatiu de joacă plin de surprize distractive dar și educativ, o lume aparte, o lume fericită doar pentru copii.

KIDS FUN este o locație frumoasă, curată, foarte colorată și plină de jucării alese special pentru ca micuții să se simtă în largul lor, la fel ca acasă.  Cel mai nou loc de joacă din Călărași este pregătit să răspundă orcărei provocări pentru îndeplinirea dorințelor. Noul spațiu destinat copiilor te ajută să transformați o zi de naștere, o zi aniversară sau o oarecare zi importantă din viața copilului dumneavoastră, într-un moment de neuitat atât pentru sărbătorit cât și pentru invitații săi prin ingredientele necesare unei petreceri de poveste.

Locul de joacă amplasat pe strada Bărăganului nr. 4, Călărași este prevăzut cu structuri modulare iar ambianța este una de poveste KIDS FUN iți oferă cele mai tari jocuri, supraveghere permanentă pentru copilul tău și multe alte surprize!

Pentru mai multe detalii și rezervări puteți contacta numărul de telefon: 0736744492 și  0770503889 sau pagina de facebook: KIDS FUN

 KIDS FUN, ne jucăm, petrecem și învățăm într-un loc de poveste!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + thirteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.