Iliuță la lucrările Comitetului de Coordonare Local Călărași: ”Nu funcțiile sunt cele care dau valoare unui om, ci omul dă valoarea!”

0
736

La această oră, în Sala ”Barbu Știrbei” se desfășoară lucrările Comitetului de Coordonare Local al PNL Călărași. Alături de liderii locali se află senatorul Răducu Filipescu și deputatul Cătălin Predoiou. Primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin este singurul candidat la șefia PNL Călărași.

Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași a apreciat că pentru Călărași astăzi este o zi foarte importantă, cu atât mai mult cu cât noua echipă PNL va fi cea pentru 2020.

”O zi importantă la Călărași pentru Partidul Național Liberal. Ați reușit performanța să-l realegeți pe primarul municipiului, Daniel Ștefan Drăgulin, felicit Organizația Municipală. Știu că nu a fost ușor. Avem o responsabilitate și Drăgulin este omul pe care îl susțin și eu astăzi. Nu funcțiile sunt cele care dau valoare unui om, ci omul dă valoare! Noi astăzi creem echipa PNL pentru 2020.

La lucrări a fost invitat, alături de senatorul Filipescu și deputatul Cătălin Predoiu, la prezidiu fiind prezenți trei foști pedeliști: Iliuță, Predoiu și Dragoș Coman.

”Sunt de două ori onorat să mă aflu azi aici. Sunteți una dintre cele mai puternice organizații, chiar și cu toate greutățile inerente ale unei fuziuni. Vă datorez în totată măsură faptul că sunt deputat în Parlamentul României!”, a declarat Cătălin Predoiu, arătând spre insigna de deputat pe care o poartă pe reverul hainei.

”Cauzele pentru care partidele cu tradiție nu au mai câștigat în România sunt multe. Lumea s-a delimitat de aceste partide. Sunt multe dificultăți și dacă nu luăm măsuri urgente, această îndepărtare a alegătorilor va continua!”, a mai punctat Predoiu.

De asemenea, deputatul a ținut să precizeze faptul că PNL trebuie să se întoarcă urgent la valorile sale. Familie, credință, biserică, libertate sunt valori care definesc dreapta și centru-dreapta”, a mai spus deputatul Cătălin Predoiu.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 − 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.