Atenție la prețul de la raft și cel de pe bon! Kaufland prins cu „ocaua mică”. Vezi Reacţia companiei!

0
373

Timişoreanul Cristian Brâncovan, cunoscut şi ca „vânătorul de hoţi” pentru campania dusă împotriva hoţilor de buzunare din Timişoara, a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare care scoate la iveală o posibilă practică înşelătoare a Kaufland, care a afişat un preţ pe raft mai mic decât cel de pe bon, titrează adevarul.ro. Kaufland România a reacţionat pe pagina de Facebook, cerându-le scuze clienţilor pentru situaţia creată. Reprezentanţii companiei dau asigurări că nu e vorba de o practică, ci doar de o eroare umană.

Filmuleţul a devenit viral, adunând în mai puţin de o zi peste un milion de vizualizări. Oficialii companiei au reacţionat pe Facebook.

Timişoreanul Cristian Brâncovan a postat luni, pe pagina sa de Facebook, un avertisment pentru clienţii Kaufland, cărora le-a spus să fie atenţi la preţurile afişate pe raft şi la cele de pe bon, având surpriza să constate că la un balsam de rufe pe care l-a cumpărat era un preţ pe raft şi altul, mai mare, pe bon. „Să aruncaţi o privire peste bonurile „promoţiilor” de la Kaufland Şagului. La mine 2 din 3 produse aveau preţul greşit faţă de cel de la raft (luni -ora 21:00 ). Nu am luat mare lucru la promoţie, chiar şi aşa 5.6% din preţul plătit era „ţeapă”. Mi-au restituit banii, la ghişeul de informaţii, pentru că mi-am dat seama pe loc, de aia mă gândeam să vă scriu, să nu vă simţiţi „înşelaţi” când ajungeţi deja acasă”, a scris „vânătorul de hoţi”, pa Facebook.

Citeste toată știrea pe: http://adevarul.ro/locale/timisoara/video-vanatorul-hoti-prins-kaufland-ocaua-mica-reactia-companiei-propunerea-facuta-tanarului-1_58ede7295ab6550cb830860c/index.html

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.