Burleanu a dovedit că este un domn. A mers în vizită la prof. dr. Sorin Danciu!

0
336
Ultimul articol apărut pe site-ul Jurnalului după vizita lui Răzvan Burleanu

După ce a fost făcut cu ”ou și cu oțet”, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a dat dovadă de fair – play și i-a făcut o vizită șefului Direcției Județene de Cultură, Sorin Danciu, jurnalistul care l-a „tăvălit” destul de urât în ziarul pe care-l controlează.

Cică asta înseamnă deontologie sau o fi vorba de… ”Iar am avut dreptate”? Nu prea suntem siguri care dintre acestea se potrivește…

Profesor Doctor, Sorin Danciu a avut parte de o „surpriză„ la sfârșitul săptămânii trecute. Aflat la Călărași cu ocazia meciurilor internaționale de futsal, șeful FRF, Răzvan Burleanu a făcut o vizită la Direcția Județeană de Cultură acolo unde a fost întâmpinat de directorul instituției, prof. dr. Sorin Danciu. Răzvan Burleanu a fost însoțit de viceprimarul municipiului, Viorel Ivanciu, omul căruia i se datorează buna organizare a Turneului Internațional de Futsal, desfășurat la Călărași.

Călărășenii care au preluat această informație au fost surprinși de această întâlnire între cei doi, cu atât mai mult cu cât, ziarul Jurnalul de Călărași – ”cel mai vândut ziar și cu cel mai mare tiraj” –  a publicat mai multe materiale tendențioase, denigratoare și chiar toxice la adresa președintelui FRF, Răzvan Burleanu!!!

„Răzburlilă-(f)utecilă! Plecați dracului acasă!„ sau „Burlane-trage apa!„, sunt doar câteva din titlurile apărute în ziarul domnului Profesor-Doctor, Sorin Danciu, unele semnate chiar de domnia sa.

Iată mai jos, materialele denigratoare la adresa președintelui FRF: 

Unul dintre materialele denigratoare publicate pe J de C

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.