Lidl Călărași se deschide și… se închide imediat!

0
1939

Nu vă speriați, clienții călărășeni vor putea să treacă pragul noului magazin Lidl, ce se va deschide în municipiul reședință de județ de pe malul Borcei săpătămâna aceasta, pe 13 aprilie, și după cele două zile libere de Paște, oferite angajaților de către conducerea retailerului.

Astfel, printr-un comunicat de presă am fost informați că Lidl România este singurul retailer care le oferă angajaților din magazine două zile libere de Paște

”Echilibrul dintre viața personală și cea profesională face parte dintre principiile care ghidează relația dintre Lidl și angajații săi. Pentru ca aceștia să poată petrece Paștele alături de cei dragi, conducerea Lidl România a decis și anul acesta ca toți angajații din cele peste 200 de magazine din întreaga țară să beneficieze de două zile libere cu acestă ocazie. Astfel, magazinele Lidl sunt închise pe 16 și 17 aprilie, în prima și a doua zi de Paște”, se spune în comunicatul de presă, cu precizarea că:

”Clienții Lidl pot face cumpărăturile pentru pregătirea mesei de Paște până pe 15 aprilie inclusiv, urmând ca activitatea magazinelor să fie reluată pe 18 aprilie”

Retailerul german Lidl continuă investiţiile în România şi va deschide pe 13 aprilie trei magazine în Călăraşi, Piatra Neamţ şi Piteşti, a anunţat compania.Fiecare dintre cele trei unităţi are o suprafaţă de peste 1.000 mp dedicată clienţilor şi este prevăzută cu locuri de parcare. Odată cu deschiderea noilor magazine vor fi create aproximativ 60 de noi locuri de muncă, titrează economica.net.

Lidl România are în prezent o rețea de peste 200 de magazine la nivel național și peste 5000 de angajați, dintre care peste 4000 lucrează în magazin. Decizia Lidl de a oferi două zile libere de Paște și de Crăciun angajaților din magazine completează demersurile companiei de a răspunde nevoii de timp liber a angajaților. Pe lângă zilele libere acordate cu ocazia celor două sărbători, angajații din magazinele Lidl beneficiază și de zile de concediu ce cresc progresiv în primii trei ani de activitate în companie. În plus, Lidl este retailerul cu cele mai mari salarii în rândul angajaților din magazine, cel mai mic salariu în companie fiind de 2315 de lei brut, cu bonuri de masă incluse.

Despre Lidl

Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa.

Lidl are aproximativ 215.000 de angajați. Dinamismul în implementarea de zi cu zi, tăria care derivă din asta și corectitudinea în interacțiunea cu celălalt caracterizează munca la Lidl, indiferent de granițe. De aceea, Lidl a fost desemnat Top Employer la nivel european, precum și național, în România, Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia și Slovacia.

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − seven =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.