FOTO / Futsal / Euro 2018 / România – Finlanda 5 – 5 în primul meci al Grupei a 4-a

0
340
România - Filnlanda 5 - 5

Naționala de futsal a reușit un egal, 5 – 5 în compania Finlandei în primul meci al Grupei a 4-a, preliminare jucat la Călărași. Tricolorii au fost conduși cu 5 – 3 spre finalul jocului.

Reprezentativa noastră a reușit un egal norocos, marcând de două ori în ultimele 4 secunde, a doua oară din lovitură de la 10 metri, reușind să stabilească scorul final 5 – 5. Finlanda a demonstrat că este un adversar redutabil în acestă Grupă. În primul meci, Portugalia, favorita grupei, a fost condusă surprinzător de Letonia 1 – 0 dar a revenit și s-a impus cu 2 – 1. Pentru naționala României au marcat în meciul cu Finlanda: Răducu (11:19), M. Matei (22:06), F. Matei (32:46, 40:00), A. Csoma (39:56).

Echipa României pentru duelul cu Finlanda: 1. Vlad Iancu, 2. Florin Matei, 3. Marius Matei, 14. Paulo Ferreira, 15. Laszlo Szocs.

Rezerve: 12. Toni Tonița, 6. Emil Răducu, 7. Robert Lupu, 8. Ionuț Movileanu, 9. Emanuel Moldoveanu,, 10. Dumitru Stoica, 11. Bogdan Covaci, 17. Alpar Csoma, 20. Adrian Pânzaru. Selecționer: Robert Lupu

Astăzi, de la ora 16:30 se joacă: Finlanda – Portugalia, iar apoi de la 19:00 România – Letonia, meci transmis LIVE pe FRF TV.
11 aprilie
Letonia – Finlanda (ora 15:30), România – Portugalia (ora 18:00, Digi Sport 2).

Câștigătoarea grupei merge direct la EURO 2018. Locurile secunde din cele șapte grupe preliminare vor intra în play-off, acolo unde va ajunge și cel mai bun loc trei!

Răzvan Burleanu a fost la meci

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a fost prezent la partida dintre România și Finlanda, fiind însoțit și de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Șeful Forului fotbalistic Românesc își anunțase prezența la partidele pe care reprezentativa noastră le susține în sala Ion C. Neagu de la Călărași. Domnia sa urmează să viziteze în cursul zilei de azi stadionul Municipal și să participe la un turneu dedicat fotbalului juvenil organizat de AJF și AFC Dunărea pe stadionul „Ion Comșa„. Răzvan Burleanu va mai fi prezent și la partida din această seară dintre România și Letonia iar apoi marți pe 11 aprilie, președintele FRF se întoarce în orașul de pe malul Borcei la duelul Portugalia – România.

Surprize! Surprize! Iliuță a stat lângă Filipescu!

Deși, nu și-a anunțat prezența la meciurile de futsal de la Călărași, președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță și-a făcut apariția în primul sfert de oră al duelului dintre România și Finlanda. Iliuță nu a vrut să ia loc în tribuna oficială a sălii polivalente și s-a dus în tribune alături de suporterii călărășeni. Omul de afaceri Auraș Inescu i-a făcut invitația șefului CJ de a merge la tribuna oficilă acolo unde se aflau mai multe oficialități ale orașului, Iliuță luând un loc chiar lângă fostul șef al CJ, actualmente Senator de Călărași, Răducu Filipescu. „Am avut noroc pe final. Trebuie să batem mâine (nr. azi) pe Letonia și un meci bun cu Portugalia ne calificăm„, a spus Iliuță entuziasmat după primul duel al tricolorilor.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.