Preliminarii C.E. Futsal / „Suporterii vor avea parte de un adevărat spectacol„

0
395
Viorel Ivanciu (stânga), Robert Lupu, Emil Răducu, Gabriel Berceanu/FRF

Vineri, 7 aprilie, reprezentanții echipei Naționale de futsal au susținut o conferință de presă înaintea meciurilor din Grupa a 4-a, preliminare CE 208 care vor avea loc la Călărași. La conferința de presă care a avut loc la Hotel Călărași au participat din partea echipei naționale, selecționerul Robert Lupu, Emil Răducu, căpitanul echipei de futsal, Gabriel Berceanu, ofițer de presă FRF și Viorel Ivanciu, viceprimarul Municipiului Călărași.

Rober Lupu / selecționer: „Suntem motivați cu toții să vă răsplătim și ne dorim să facem lucruri bune. Ne dorim o calificare. Fiecare meci este pentru noi un derby. Vrem să o luăm treptat. Meciul cu Finlanda este important, jucăm cu o echipă de nivelul nostru. Cel mai bine pentru noi este să ne calificăm direct, nu de pe locul 2„.

Emil Răducu / echipa națională: „Meciul de mâine este foarte important. Noi suntem pregătiți să dăm totul pe teren. Este foarte important pentru futsalul românesc să câștigăm„.

Viorel Ivanciu / viceprimar / Municipiul Călărași: „Noi vă mulțumim că ne-ați onorat cu prezența în orașul nostru. Sperăm să vă purtăm noroc aici la Călărași. Mesajul nostru este să vă calificați. Sper să aduceți bucurie călărășenilor. Vă doresc mult succes„.

Gabriel Berceanu / ofițer de presă FRF: „Vom avea parte de un adevărat regal. Vom avea stegulețe, momente speciale, un spectacol de mare anvergură.  Mergem acolo unde jucătorii se simt ca acasă, acolo unde suporterii ne susțin și ne inspiră acel gram de entuziasm. Miile de oameni prezenți la meciurile noastre ne-a demonstrat acest lucru. FRF a ales să joace la Călărași pentru că am avut nu deschiderea ci implicarea tuturor factorilor„.

La partidele care vor avea loc la Călărași în sala „Ion C. Neagu„ va fi prezent și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Programul meciurilor internaționale de futsal:

8 aprilie

Portugalia – Letonia (ora 16:30), România – Finlanda (ora 19:00, FRF TV)

9 aprilie

Finlanda – Portugalia (ora 16:30), România – Letonia (ora 19:00, FRF TV)

11 aprilie

Letonia – Finlanda (ora 15:30), România – Portugalia (ora 18:00, Digi Sport 2)

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty + 15 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.