Președintele FRF, Răzvan Burleanu va fi prezent la meciurile naționalei de futsal de la Călărași!

0
330
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Șeful forului fotbalistic românesc, Răzvan Burleanu vine să susțină echipa Națională de futsal dar și să viziteze baza sportivă a clubului Dunărea Călărași.

În perioada 8 și 11 aprilie, Sala Polivalentă „Ion C. Neagu„ din Călărași va găzdui meciurile de futsal ale Grupei 4 preliminare din care fac parte naționalele României, Portugaliei, Finlandei și Letoniei. Primul meci al Naționalei va avea loc pe 8 aprilie de la ora 19:00 în compania Finlandei.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu va ajunge la Călărași sâmbătă, 8 aprilie 2016 cu puțin timp înaintea meciurilor de futsal. Domnia sa va rămâne la Călărași urmând ca duminică, 9 aprilie să fie prezent pe stadionul „Ion Comșa„ din Călărași acolo unde va avea loc un turneu de fotbal, copii și juniori organizat de clubul Dunărea Călărași. În cadrul vizitei de la stadionul Municipal, Răzvan Burleanu ar urma să se întâlnească și cu președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță. După încheierea partidei dintre România și Letonia din 9 aprilie, Răzvan Burleanu se va întoarce în orașul de pe malul Borcei pe 11 aprilie la ultima partidă din Grupa a 4-a pe care România o susține în fața Portugaliei.

Programul meciurilor internaționale de futsal:

8 aprilie

Portugalia – Letonia (ora 16:30), România – Finlanda (ora 19:00, FRF TV)

9 aprilie

Finlanda – Portugalia (ora 16:30), România – Letonia (ora 19:00, FRF TV)

11 aprilie

Letonia – Finlanda (ora 15:30), România – Portugalia (ora 18:00, Digi Sport 2)

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.