Futsal / România joacă trei meciuri la Călărași în Grupa a 4-a de calificare la Euro 2018

0
121

Municipiul Călărași va fi din nou gazda unor partide internaționale de futsal contând pentru calificarea la un turneu final.

Astfel, Federația Română de Fotbal organizează, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași, în perioada 08.04 – 11.04.2017, la Sala Polivalentă “Ion C. Neagu”, partidele de futsal din cadrul Grupei a 4 – a de calificare la UEFA Futsal Euro 2018 – Slovenia, din care fac parte reprezentativele României, Portugaliei, Finlandei și Letoniei.

Programul de desfășurare al meciurilor este următorul:

  • 04.2017: Portugalia – Letonia (ora 16:30) și România – Finlanda (ora 19:00);
  • 04.2017: Finlanda – Portugalia (ora 16:30) și România – Letonia (ora 19:00);
  • 04.2017: Letonia – Finlanda (ora 15:30) și Portugalia – România (18:00).

Accesul spectatorilor în Sala Polivalentă se va face cu 60 de minute înainte de ora începerii partidelor de futsal, în baza biletelor (5 lei/ buc) achiziționate în zilele de desfășurare a partidelor (cu 90 de minute înainte de ora începerii partidelor), de la casele de bilete ale arenei sportive, sau de la casa de bilete amenajată în zona ,, Orizontˮ, începând de miercuri, 5 aprilie. Măsurile de ordine în incinta Sălii Polivalente se realizează cu efective din cadrul Poliției Locale Călărași și agenţi ai societăţilor specializate de pază şi protecţie.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi recomandă spectatorilor să vină din timp la Sala Polivalentă, începând cu ora permiterii accesului şi sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere faţă de măsurile adoptate cu acest prilej de către organizatori şi forţele de ordine, atât pe traseele către locul de desfăşurare a competiţiei sportive cât şi în apropierea şi în incinta sălii sportive.

Reamintim că, potrivit prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, spectatorilor le este interzis :

  • să introducă în arena sportivă băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;
  • să aibă asupra lor sticle de plastic pentru apă, întrucât distribuirea băuturilor a căror comercializare este permisă se va face numai în pahare din hârtie sau din material plastic;
  • să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii de pază şi protecţie sau al forţelor de ordine;
  • să afișeze inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la de orice fel discriminări şi la violenţă.

 Pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a activităţilor şi evitarea problemelor de trafic în această zonă, cetăţenilor li se recomandă să nu parcheze autovehiculele în zona Sălii Polivalente, pe segmentul cuprins între intersecţiile străzilor Progresul cu Gheorghe Lazăr şi Progresul cu Alexandru Sahia, în intervalele de desfășurare a manifestărilor sportive.

Conform deciziei Primăriei Municipiului Călăraşi, se interzice desfacerea băuturilor alcoolice pentru toate spaţiile comerciale dispuse în imediata apropiere a Sălii Polivalente, în zilele de 08.04.2017, 09.04.2017 și 11.04.2017, în intervalul orar 12.00 – 21.00.

Menționăm faptul că președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, și-a anunțat prezența la toate partidele.

Lotul Naționalei pentru meciurile de la Călărași:

Emil Răducu (Luxol / Malta), Paulo Ferreira, Cristian Matei, Florin Matei, Adrian Pânzaru, Vlad Iancu, Petrișor Tonița (toți de la Autobergamo Deva), Andrei Grigoraș, Laszlo Szocs (ambii de la FK Odorheiu Secuiesc), Manuel Moldoveanu (CS United Galați), Ionuț Movileanu (Dunărea Călărași), Bogdan Covaci, Mimi Stoica, Alpar Csoma (toți trei de la City’US Târgu Mureș), Robert Lupu (Informatica Timișoara).

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.