- Publicitate -
Acasă Local Cu un calificativ ARACIP de ”Foarte Bine”, Școala ”Mircea Vodă” mai are...

Cu un calificativ ARACIP de ”Foarte Bine”, Școala ”Mircea Vodă” mai are 5 locuri la școala pregătitoare!

0
487

În urma evaluării externe a calității educației oferite de instituțiile de învățământ preuniversitar, realizată de către ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității Învățământului Preuniversitar) la Școala Gimnazială ”Mircea Vodă” Călărași, pentru anul școlar 2016 – 2017, instituția de învățământ a primit calificativul ”Foarte Bine” la toți cei 24 de indicatori evaluați.

”Este un motiv pentru toate cadrele didactice ale școlii, iar acest calificativ nu reprezintă decât rezultatul muncii fiecăruia. Școala Gimnazială Mircea Vodă îi așteaptă, în această perioadă, pe părinți să îi înscrie pe cei mici la clasa pregătitoare, termenul limită fiind 31 martie”, a declarat prof. Alina Lotrea directorul unității de învățământ, cu precizarea că la această clasă mai sunt libere doar 5 locuri.

Directorul Școlii Gimnaziale ”Mircea Vodă”, Alina Lotrea a mai adăugat că pe micuții ce vor trece pragul unității de învățământ de la această clasă pregătitoare îi așteaptă cu brațele deschise învățătoarea Emilia Scîntei, un cadru didactic cu o vechime de 27 de ani de activitate didactică, dar și un profesionist de excepție.

- Publicitate -

”Sperăm ca părinții să își înscrie micuții  și să completăm cele 5 locuri rămase libere, cu atât mai mult cu cât această clasă pregătitoare o va avea învățătoarea din anul școlar 2017 – 2018 pe Emilia Scintei, un cadru didactic de excepție care iubește foarte mult copiii, este săritoare, inimoasă, ambitioasă și competentă, implicându-se și punând mult suflet în toate activitățile școlare. Este cu adevarat un om de calitate și un cadru didactic deosebit, apropiat de sufletele elevilor care au îndrăgit-o extrem de mult! Îi așteptăm pe părinți să își înscrie copiii la clasa pregătitoare cu cea mai mare încredere!” ”, a punctat prof. Alina Lotrea.

De altfel, cuvinte de apreciere la adresa învățătoarei Emilia Scîntei a avut și Nicoleta Candoi care, pe pagina sa de Facebook, a scris:

”Școala Gimnazială ,,Mircea Voda” Călărași și-a îmbogățit echipa de cadre didactice cu o super învățătoare în persoana doamnei Scîntei Emilia. Pentru cei arondati zonei, v-o recomand pentru înscrierea copiilor la clasa pregătitoare. Eu îmi doresc să fie învățătoarea fiicei mele. Este un om cald care pune suflet în tot ceea ce face, pentru care este importantă comunicarea și sufletul copilului și știe exact care este măsura efortului pe care fiecare copil este capabil să îl facă.”

 

Comentarii

comentarii

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.