Fotbal / Liga a 2-a / Adi Mihalcea: „E o victorie frumoasă şi muncită„

0
240

Dunărea Călărași este neînvinsă în acest mini-retur. Călărașenii au obținut ce-a de-a doua victorie la rând, după succesul cu FC Brașov, acum, în runda a 26 disputată sâmbătă, 25 martie, Dunărea a învins la Afumați cu scorul de 2 – 1. Golurile călărășenilor au fosta marcate de Călin Cristea și Cristi Pușcaș, două dintre cele șapte achiziții aduse în iarnă la echipa de pe malul Borcei.

Antrenorul Dunării, Adi Mihalcea, este mulțumit de prestația elevilor săi și a spus după meciul de la Afumați că vrea să „creioneze„ o echipă competitivă pentru sezonul următor.

„E o victorie frumoasă şi muncită, pentru că am jucat contra unei echipe bune. Noi am avut mai multă inspiraţie şi calitate pe partea ofensivă. Sunt convins că nu vom pierde nici următorul meci. Încercăm să ne creionăm pentru sezonul următor, pentru a avea o echipă competitivă. Când jucătorii înţeleg ceea ce vrei să le transmiţi, atunci apar şi rezultatele”, a declarat, după meci, la radio Sport Total FM, Adrian Mihalcea, antrenorul Dunării.

Etapa următoare, Dunărea joacă acasă, pe 3 aprilie, de la ora 17:00, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, echipă care se află pe locul 2 acum în clasamentul Ligii a 2-a cu șanse mari la promovare în Liga 1.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.