CJ Călărași. A fost semnat contractul de lucrări pentru cele 12 unități locative destinate medicilor

0
563

În vederea realizării obiectului de investiție, în data de 17 martie 2017 între  Agenția Națională de Locuințe (ANL) și asociația SC OLCOCONS SRL Brăila (executant) și SC ARHIPOLIS SRL Brăila (proiectant) a fost semnat contractul de proiectare și execuție, informează Direcția de comunicare a Consiliului Județean Călărași.

Este vorba despre un număr de 12 unități locative destinate tinerilor specialiști în sănătate care se vor construi pe terenul fostei unități militare aflată pe strada Independenței.

Conform HG nr. 28/2008 privind aprobarea conținutului-cadru al documentației tehnico-economice aferente investițiilor publice, precum și a structurii și metodologiei de elaborare a devizului general pentru obiective de investiții și lucrări de intervenții, în structura devizului general al unui obiectiv de investiție se cuprinde și costul aferent realizării lucrărilor tehnico-edilitare și a sistematizării verticale.

În cadrul contractului nr.300 din 14.10.2016 legal încheiat între ANL, Consiliul Județean Călărași și Direcția de Sănătate Publică din Călărași, pentru transmiterea terenului în suprafață de 2.040,88 mp, se menționează că unitatea administrativ teritorială Călărași, prin Consiliul Județean, realizează lucrări de drumuri, lucrări necesare asigurării cu utilități și dotări tehnico-edilitare a construcțiilor de locuințe.

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + six =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.