Box / Vasile Iliuță i-a înmânat Diploma de Excelență pugilistului Costea Daniel

0
189

Pugilistul călărășean, Daniel Costea a fost premiat de președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță pentru performanța obținută la C.E de Box. 

Cea mai tare competiție națională a fost organizată de Federația Română de Box la Brăila. Campionatul European de Box, Tineret, întrecere la care a participat și componentul secției de box a CSM Călărași, Daniel Costea. Pugilistul s-a clasat pe locul V, o performanță notabilă pentru sportul local, unul aflat în creștere cu nenumărate medalii obținute pe plan național dar și internațional. Secția de box este pregătită de antrenorii Anghel, Valentin și Georgian. Costea a fost primit astăzi și felicitat chiar de șeful CJ, Vasile Iliuță.

Am urmărit cu interes evoluția sportivului călărăşean Daniel Costea la Campionatul European de Box desfăşurat la Brăila. Locul V al competiției înseamnă o performanță care se naşte din sacrificiu, multă muncă şi ambiție. Felicitări antrenorilor, frații Anghel, şi copiilor care îşi îndreaptă paşii spre box! Diploma de Excelență pe care v-am înmânat-o reprezintă respectul meu față de voi„, a declarat Vasile Iliuță. Domnia sa, a mai adăugat faptul că „sportul local este cel mai bun ambasador al județului nostru la întrecerile interne și internaționale„.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.