Călărași / Mai mulți voluntari strâng fonduri pentru renovarea unor saloane de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean. Alătură-te și tu acestei campanii!

0
367

Mai mulți voluntari vor să renoveze unele saloane din cadrul secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Călărași! Proiectul a luat amploare pe plan local și deja s-au strâns până acum aproximativ 2500 RON. 

„De azi dăm startul ,cu acte în regulă proiectului de renovare a primului salon de pe secția Pediatrie! Va așteptăm în punctele de colectare să ne sprijiniți„, este mesajul lansat pe facebook de unul dintre voluntarii care vor să sprijine cu fonduri renovarea unor secții. .

Inițiativa aparține unui grup restrâns de părinți și cu suflet mare, printre care și Elena Nicolache, o femeie de afaceri din Călărași. Nicolache a creat pagina de facebook și a mobilizat mai multă lume pentru strângerea unor fonduri prin care să renoveze câteva saloane din secția de Pediatrie de la Călărași. „Am primit deja multe semnale și mă bucură faptul că am întâlnit oameni inimoși, oameni adevărați care vor să pună umărul să schimbăm în bine secția de Pediatrie. Am discutat cu cei din conducerea spitalului, am discutat și cu domnul președinte al CJ, Vasile Iliuță și au fost de acord cu proiectul nostru de voluntariat. Am avut surpriza să constatăm o implicare extraordinară a factorilor de decizie, d-nul președinte al Consiliului Județean, Vasile Iliuță și d-na senator Roxana Pațurcă. Ne-am gândit că vom reuși să modernizam unul – două saloane (în nici un caz toată secția pentru că situația financiară nu ne-ar permite și oricum este peste puterile noastre), dar sperăm să se realizeze primul pas. Chiar și medicii care profesează în spital ne-au sărit în ajutor! Mulțumim tuturor pentru ajutor!„ a declarat pentru Ediția, unul dintre voluntari, Elena Nicolache.

Inițiativa este una lăudabilă mai ales că secția de Pediatrie este una foarte veche din Spital deschisă din anul 1986. Mai multe saloane din cadrul secției sunt vechi, fără paturi, fără mobilier, chiuvete și dușuri stricate, fără a intra în vreun proiect de reabilitare. Ca să nu mai adăugăm și faptul că, până și Ministrul Sănătății, Florian Bodog a cerut în mod expres să viziteze secția de Pidiatrie a Spitalului Județean Călărași.

Și tu poți deveni voluntar donând bani pentru reabilitare la punctele de colectare din Călărași:
Biserica Nașterea Sf Ioan Botezătorul din Călărași. Biserica se află între blocuri în zona școlii 11.Persoana de contact preot Alexandru Badea.
Școala Tudor Vladimirescu din Călărași. Persoana de contact director Adriana Butoi
Magazin Buburuza– Bdul Cuza Vodă, Bl Apicola, parter.Persoana de contact Nicolache Elena.
– Magazinul alimentar de pe Strada Știrbei Vodă, bloc J7, parter, mai exact situat în spatele sălii de sport de la liceul Danubius. Persoana de contact Mihaela Gabriela Dumitru.
– 
Cabinet medical Dr Ghiță Liviu – Str Victoriei, Bl H1, Sc C, parter.Persoana de contact Dr Ghita Liviu.
Societatea Comercială ALFACAD și Alina Roxana Petcu – Bdul Cuza Vodă, zona Farfuria ( fostul Raiffeisen).Persoane de contact Alina si Marius Petrisor Petcu.

Pagina de facebook: Secția copiilor noștri- Pediatrie – Spitalul Jud Călărași  

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + thirteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.