Ministrul Sănătății la Călărași: ”Nu mi-a plăcut că avem copii care sunt spitalizați în astfel de condiții la Pediatrie!”

0
1101

Prezent la Călărași, Ministrul Sănătății, Florian Bodog a declarat la întâlnirea cu presa că este nemulțumit de condițiile pe care le-a identificat în Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Călărași, în același timp arătându-și îngrijorarea și despre faptul că unitatea de sănătate, în special corpul în care se află această secție, funcționează într-o clădire cu risc seismic ridicat.

”Nu mi-a plăcut faptul că avem copii care sunt spitalizați în astfel de condiții la Pediatrie. Pacienții și medicii au nevoie de condiții mai bune. Personalul este puțin la Secția Pediatrie. Am primit semnale diverse despre problemele de la Spitalul Călărași, de aceea am dorit să vizitez această secție”, a spus ministrul Florian Bodog, ținând să puncteze și faptul că cea mai gravă problemă a spitalului este că, inclusiv Secția Pediatrie funcționează într-o clădire cu risc seismic ridicat.

Cât privește problema declasificării unității de sănătate de la Călărași, ministrul a precizat că nu se poate pronunța deoarece există un proces pe rol în acest sens.

Ministrul s-a arătat, în schimb, mulțumit de curățenia din spital:

””Am observat că este curat în spital, acesta este un lucru bun. Mi-au plăcut oamenii de aici! Sunt medici dedicați profesiei lor. Cei care își desfășoară activitatea medicală aici în acest spital, sunt doctori buni.”

”Am venit la Călărași la invitația doamnei senator Roxana Pațurcă, cu  acceptul președintelui consiliului județean, Vasile Iliuță”, a mai spus Ministrul Sănătății, Florian Bodog.

În cadrul conferinței de presă, președintele CJ, Vasile Iliuță a ținut să puncreze că:

”Urmează să identificăm o persoană din cadrul spitalului pentru funcția de manager al unității de sănătate de la Călărași.”

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.