Fotbal U16 / Tomiță jr. a marcat pentru România în meciul cu Olanda

0
356
Gabriel Toma (Dunărea Călărași)
Gabriel Toma (Dunărea Călărași)

În partida de ieri de la Turneul celor 4 Națiuni, Gabriel Toma, juniorul echipei Dunărea Călărași a marcat pentru România!

Reprezentativa României formată din jucători născuți în anul 2001 a disputat ieri seară primul meci de la Turneul celor 4 Națiuni, chiar împotriva țării gazdă. Olandezii au reușit să se impună printr-un gol marcat în ultimul minut al prelungirilor, după ce tricolorii au reușit, în două rânduri, să egaleze scorul pe tabelă.

Mai întâi, Goudmijn a deschis scorul în minutul 13, înainte ca Dumitru, jucător descoperit la trialul desfășurat recent în Spania, să egaleze cu un șut în vinclu, minutul 28. Înainte de pauză, gazdele s-au desprins prin reușita lui Van der Heide (36).

La reluare, după ce Albu a țintit transversala din lovitură liberă (50), Toma a izbutit să egaleze, în minutul 52. Rezultatul partidei a fost decis în al patrulea minut de prelungire, ultimul, atunci când Van Gelderen a înscris pentru batavi.

În cadrul competiției de la Nordwijk, juniorii antrenați de Sorin Colceag vor mai susține două partide de pregătire împotriva selecționatelor similare ale Belgiei și Norvegiei.

Pentru partida de astăzi, cu Olanda, echipa României este:

1. Șerban – 2. Georgescu, 3. Boloca, 6. Giafer, 4. Chiorean – 8. Albu-cpt., 5. Ardelean – 11. Stan, 10. Matiș, 7. June – 9. Dumitru

Rezerve: 12. Dobre – 13. Nedelcu, 14. Drăgușin, 15. Dumitrescu, 16. Toma, 17. Șteau, 18. Mitrea.

Sursa: FRF.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 16 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.