FOTO / Dunărea – Brașov 1 – 1. Mihalcea: „Câștigăm în joc și ne batem de la egal la egal cu echipele bune„

0
305
Dunărea - FC Brașov 1 - 1

Dunărea Călărași a reușit să smulgă două puncte în acest mini-retur de la echipe mai bine cotate în clasament. Ultimul punct Adi Mihalcea & Co. au reușit să-l smulgă de la o candidată la promovare, FC Brașov, scor 1 – 1 la Călărași. 

Echipa de pe malul Borcei practică alt joc. Unul plăcut ochiului și chiar mai agresiv față de anul trecut. Chiar dacă nu câștigă teren în clasament (locul 12), echipa lui Adi Mihalcea a câștigat la capitolul imagine. Una mult mai bună față de anul trecut. Noile achiziții au confirmat până în acest moment. Atacanții Avram și Țâră și-au trecut deja numele pe lista marcatorilor.

În partida din runda a 23-a, Dunărea Călărași s-a luptat de la egal la egal cu FC Brașov. Trupa lui Țălnar a venit la Călărași să recupereze punctele pierdute din prima etapă cu Olimpia și să reintre în lupta pentru promovare. Nu a fost așa. Dunărea nu mai este echipa care anul trecut pierdea la Brașov categoric fără să emită pretenții pe teren. Cu o echipă decimată de accidentări și suspendări, Mihalcea a încropit o trupă în primul 11 care a avut randament. O accidentare serioasă a lui Balint (min 7) l-a pus pe gânduri pe tehnicianul Dunării. Cătălin Țîră a fost nevoit să intre aproape neîncălzit de pe margine. În minutul 27 Brașovenii deschid scorul la o bulibășeală în careul Dunării prin Paul Iacob. Dunărea reintră în joc până la pauză și reușește să restabilească egalitatea prin Cătălin Țîră (43). În repriza secundă, Brașovul lui Țălnar a ajuns cu greu la poarta lui Cezar Lungu. De partea cealaltă, atacantul Avram s-a bătut pentru fiecare balon, centrările bune ale lui Țenea nu au avut finalitate iar Șandru și Silva au format zidul apărării călărășenilor.

În etapa următoare, a 24-a, Dunărea nu va juca însă pe 18 martie, călărășenii vor avea din nou meci pe teren propriu cu Luceafărul Oradea.

Adrian Mihalcea, antrenor Dunărea Călărași

Adrian Mihalcea a fost mulțumit de rezultat dar și de atitudinea elevilor săi din teren în meciul cu Brașov. „Îmi pare bine că a venit multă lume la meci. A fost un rezultat echitabil. Am avut două meciuri extraordinar de grele la acest început de mini-retur. Mă așteptam la 4 puncte din 2 meciuri dar câștigăm în joc și ne batem de la egal la egal cu echipele bune”, a spus Mihalcea la conferința de presă de după meci.

De partea cealaltă, Cornel Țălnar, tehnicianul brașovenilor a spus că rezultatul a fost unul mulțumitor. „A fost un meci de luptă. Ambele echipe și-au dorit să câștige. M-a surprins Țîră, un jucător bun care a și marcat. Pe noi ne trage mult în jos problema financiară. Asta ne macină. Brașovul este în insolvență dar sper să se rezolve problema„, a spus Țălnar.

Dunărea Călărași: C. Lungu (cpt.) – Ţenea, Sil. Matei, Şandru, Kanda – Preoteasa, C. Cristea, Danciu, Ciocâlteu (Cr. Puşcaş 55′) – Al. Avram (Cincă 84′), Val. Balint (Ţîră 10′).
Rezerve neutilizate: Gab. Popa – M. Ştefan, D. Mihai, Dincă.
Antrenor: Adrian Mihalcea.

FC Braşov: Fl. Iacob (cpt.) – Băjan, Al. Ichim, I. Şerban, Ct. Stan – Tripşa (Cristil 55′), P. Iacob, Vl. Munteanu, Goge (Enceanu 72′) – Istrati (Sburlea 66′), Grigorie.
Rezerve neutilizate: Căucă – I. Popa, Poverlovici, Chitoşcă.
Antrenor: Cornel Ţălnar.

Arbitru: Adrian Illyeş (Ploieşti); Asistenţi: Damian Antal şi George Bogdan Duţă (ambii din Bacău).

Rezultate / etapa a 23-a

Chindia Târgovişte – FC Academica Clinceni          3-1

CS Baloteşti – Foresta Suceava         2-0

Unirea Tărlungeni – CS Mioveni        0-3

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS Afumaţi  3-0

Olimpia Satu Mare stă.

ACS Berceni – a stat.

Juventus Bucureşti – Luceafărul Oradea       2-1

Dunărea Călăraşi – FC Braşov           1-1

ASU Politehnica Timişoara – Dacia Unirea Brăila    1-1

Luni, 6 Martie

UTA Bătrâna Doamnă – Metalul Reşiţa        15:00

 

Etapa a 24-a, sâmbătă, 11 martie:

FC Academica Clinceni – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe      11:00

CS Afumaţi – Juventus Bucureşti      11:00

Luceafărul Oradea – Olimpia Satu Mare       11:00

FC Braşov – Unirea Tărlungeni          11:00

CS Mioveni – UTA Bătrâna Doamnă            11:00

Metalul Reşiţa – ASU Politehnica Timişoara 11:00

Dacia Unirea Brăila – CS Baloteşti    11:00

CSM Râmnicu Vâlcea – Chindia Târgovişte 11:00

Dunărea Călăraşi stă.

Foresta Suceava stă.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.