Cu muncă și multă pasiune un tânăr călărășean a pus pe picioare o afacere cu flori!

0
766

În urmă cu cinci  ani, Adrian Zaharia, un tânăr din Călărași pasionat de grădinărit și flori își ia inima în dinți și pornește o afacere proprie în domeniu. Curajul a existat din prima zi, Călărașiul fiind un oraș mic, în care orice afacere de nișă implică un anume grad de risc. Cu toate acestea, visul frumos s-a transformat în realitate și astăzi  multitudinea de flori încântă ochiul și ne atrage cu mirosul lor atât de plăcut!

Povestea a început așa…

… Adrian Zaharia a pornit, în primăvara anului 2013, în grădina locului în care a copilărit, o afacere cu flori la ghiveci ajutat de cunoștințele dobândite în timpul în care a fost angajat la o firmă de profil după terminarea unei facultăți de Marketing. Și-a amenajat un mic solar în curtea unei case din cartierul Mircea Vodă, și-a achiziționat răsaduri din Italia și a pornit la drum. Cu muncă și multă pasiune, Adrian a ajuns în acești ani să-și crească producția de la câteva sute de flori la ghiveci, la câteva mii, iar solarul a fost extins la 180 mp. De asemenea, afacerea tânărului s-a extins la amenajări și întreținere grădini, montare rulouri de gazon, precum și executări de solarii.

Cum primăvara a trezit deja natura la viață, primulele și zambilele sunt o încântare în această perioadă, iar vara și toamna frumoasele mușcate își așteaptă clienții. Familia Zaharia vinde la preț de producător, direct din curtea unde are amenajat solarul, la adresa din strada Prelungirea București, nr.245, iar pentru informații suplimentare accesați pagina de Facebook FLORI LA GHIVECI . Primăvara poate fi mai frumoasă cu primulele și zambilele colorate ce au fost îngrijite și crescute cu mult suflet și pasiune de Adrian Zaharia și familia lui. Dacă nu ne credeți pe cuvânt, imaginile vă stau la dispoziție, numai că mirosul senzațional al florilor îl puteți găsi direct la sursă!

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.