- Publicitate -
Acasă Sport Fotbal Fotbal / Adi Mihalcea: „Nu neg că am avut o discuție pentru...

Fotbal / Adi Mihalcea: „Nu neg că am avut o discuție pentru a merge la Dinamo, ca secund al lui Contra„

0
652
Adrian Mihalcea

Antrenorul Dunării Călărași a primit o ofertă din partea prietenului Cosmin Contra, actualul tehnician al celor de la Dinamo. 

Adrian Mihalcea a făcut o declarație surprinzătoare după meciul de la Mioveni, scor 2 – 2 în cadrul emisiunii de radio, Fotbal la matineu moderată de Horațiu Sima. Antrenorul Dunării a recunoscut faptul că a primit o ofertă de nerefuzat dar a ales să rămână în continuare la Dunărea și s-ași ducă pe mai departe proiectele. Mihalcea a avut o discuție cu Cosmin Contra iar antrenorul lui Dinamo l-a invitat să facă parte din staff-ul tehnic și să-i devină secund la formația din Liga 1. Mihalcea a dat dovadă de caracter și nu a părăsit Dunărea la început de drum pentru mini-retur.

„Nu neg că am avut o discuție pentru a merge la Dinamo, ca secund al lui Contra, dar nu am dorit să-mi las echipa actuală în plin sezon cu doar câteva zile înainte de reluarea sezonului. Vreau să-mi duc la final acest proiect în care m-am implicat, plus că am încredere în jucători că la anul vor fi o echipă și mai puternică.”, a declarat tehnicianul Mihalcea, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM.

- Publicitate -

Dunărea Călărași se pregătește de partida cu FC Brașov de sâmbătă, 4 martie care se va juca pe stadionul Ion Comșa de la Călărași la ora 11:00.

Comentarii

comentarii

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + 20 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.