Handbal / Succes la limită pentru elevii lui Adrian Petrea!

0
300

Victorie la limită pentru Dunărea Călăraşi, în meciul cu Dobrogea Sud. A fost 25-24 pentru gazde care, nemulţumite de arbitraj, nu au mai vrut să intre pe parchet în ultimele secunde.

Succes uriaş pentru Dunărea Călăraşi în Liga Naţională. Handbaliştii antrenaţi de Adrian Petrea au învins Dobrogea Sud şi au urcat pe locul 8, ultimul care asigură prezenţa în play-off.

Gazdele de la Călăraşi au condus şi la cinci goluri diferenţă în repriza a doua (19-14), dar au trăit periculos după ce nu au mai marcat deloc în ultimele şase minute.

Dobrogea Sud s-a apropiat la un gol şi putea egala, dacă Sorokin nu avea o intervenţie de excepţie în faţa lui Vujadinovic.

Pe final, handbaliştii din Călăraşi au început să sărbătorească victoria, deşi arbitrul a arătat că mai sunt şapte secunde de joc. Gazdele au refuzat să revină pe teren, dar adversarii au lăsat timpul să treacă şi nu au mai aruncat la poartă.

S-a terminat 25-24 şi Dunărea a urcat pe locul de play-off ocupat până acum de Steaua, cu şapte etape înainte de finalul sezonului regulat.

Sursa: Digi 24

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.