Primăria Călărași organizează ”Sărbătoarea Primăverii” – ediția a IV-a, martie 2017

0
295

Miercuri, 15 februarie a.c., consilierii locali se reunesc în ședința extraordinară,  având pe ordinea de zi un singur proiect de hotărâre, cel privind aprobarea evenimentului  ”Sărbătoarea Primăverii”. Manifestarea se va desfășura în sala de spectacole BARBU ȘTIRBEI din cadrul Centrului Cultural Județean, suma alocată acestui eveniment va fi de maxim 40 mii lei.

”Pentru că începutul acestei primăveri să-l poată transforma în sărbătoare , municipiul Călăraşi şi-a propus ca acest eveniment, cu un buget la nivelul celui din anul precedent, respectiv 40 de mii de lei, să se desfăşoare în acelaşi cadru festiv, competitiv şi atractiv ca şi la celelalte trei ediţii anterioare. Spectacolul a devenit deja tradiţional în municipiul nostru, şi atât elevii, cadrele didactice cât şi părinţii aşteaptă cu nerăbdare desfăşurarea lui. Dovada interesului o reprezintă însuşi numărul de 300-350 de elevi participanţi, în fiecare an, la acest eveniment”, se spune în expunerea semnată de primarul Municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin.

Suma alocata acestui eveniment va fi de maxim 40 mii lei, încadrându-se în limita legală de 1/12 din bugetul evenimentelor desfășurate de către Municipiul Călărași în anul 2016. Spectacolul va fi realizat cu participarea unităților de învățământ din municipiul Călărași, în baza parteneriatului existent între Primăria Municipiului Călărași și Inspectoratul Școlar Județean Calarași, numărul de elevi estimat fiind de 350 din maxim 22 unitati de invatamant. Manifestarea se va desfășura în sistem competitiv, cu acordarea de premii în urma votului spectatorilor.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + eighteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.