FOTO / Mihalcea încearcă mai multe sisteme de joc în amicale. Cum s-au descurcat noile achiziții?

0
318
Dunărea Călărași - Popești Leordeni 3 - 1

Dunărea Călărași a bifat încă un rezultat pozitiv în amicale, scor 3-1 în amicalul cu Popești Leordeni (Liga a 3-a).

Călărășenii lui Mihalcea au disputat un test de verificare, al 3-lea în această pauză de iarnă de această dată în compania celor de la Popești Leordeni. Până în acest moment, Adrian Mihalcea a folosit tot „arsenalul„, noile achiziții fiind pe măsura așteptărilor.

În partida cu Popești, Mihalcea a început în primul 11 cu o parte dintre noile achiziții: C. Cristea, Al. Cincă, Avram și atacantul care a evoluat ultima dată la Neftchi Baku, Cătălin Țîră. Acesta din urmă a și marcat al 3-lea gol al călărășenilor. Balint a deschis scorul iar din penalty a mai marcat pentru Dunărea M. Ștefan. Ultima achiziție a Dunării, Alexandru Avram a jucat doar 35 de minute în prima parte, nefiind încă apt 100% din punct de vedere fizic.

Tehnicianul călărășean i-a folosit pe noii jucători pe posturi diferite în cele două rezprize ale meciului cu Leordeni. În sistemul 4-4-2, Mihlacea a făcut mai multe modificări pe benzile laterale, pe linia de fund, la mijloc și în atac. Venirea lui Ștefan Mardare la Dunărea aduce o siguranță mai mare liniei de fund, alături de Bogdan Șandru. Și mijlocașul central, Călin Cristea a avut o evoluție convingătoare în amicalele de până acum.

O evoluție mai puțin mai slabă o are Alexandru Cincă. Acesta nu a reușit să se integreze încă la echipa locală. Cristian Pușcaș, mijlocașul central are momente în meci când face diferența și „aerisește„ jocul. Chiar dacă a marcat golul de 3 – 1 pentru Dunărea, Cătălin Țîră nu a impresionat prea mult cu toate că așteptările sunt mai mari pe linia de atac. Dunărea a avut de suferit anul trecut la acest capitol.

Este drept că până acum, echipa lui Mihlacea a întâlnit formații din eșaloanele inferioare. Miercuri, 8 februarie, Dunărea întâlnește Înainte Modelu într-un amical care se joacă pe sinteticul de la Modelu de la ora 15:00.

Ce a făcut Dunărea în amicale:

Dunărea – Slobozia (Liga3) 2 – 1

Dunărea – Spicul Vîlcelele (liga 4) 7 – 0

Dunărea – Popești Leordeni (Liga a 3-a) 3 – 1

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.