- Publicitate -
Acasă Sport Handbal Handbal / Cupa României / Dunărea a pierdut primul duel oficial

Handbal / Cupa României / Dunărea a pierdut primul duel oficial

0
132

Echipa antrenată de Adrian Petrea a pierdut partida jucată ieri-seară în sala „Ion C. Neagu de la Călărași. Dunărea a fost învinsă de CSM București, deținătoarea trofeului Cupa României la handbal masculin. AHC Dunărea -CSM București 25-26 (16-13).

„Partidă echilibrată între Dunărea Călărași și CSM București în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin. Echipa din Capitală s-a impus la o diferență de un gol, pe fondul unor decizii hilare pe finalul partidei, când cronometru nu a fost oprit la timp, dar și pe lipsa de concentrare a băieților noștri, care au ratat exasperant pentru publicul care a făcut spectacol în Polivalentă„, scrie pe site-ul clubului AHC.

Din păcate pentru Dunărea, condusă în premieră de Adrian Petrea într-un meci oficial, primul obiectiv al sezonului, pătrunderea în semifinalele Cupei, a fost ratat. Pentru Dunărea au jucat Erhan, Sorokin, Gavriloaia 1 gol, Dospinescu 4 goluri, Acatrinei 2 goluri, Sabin Ignat 1 gol, Carali 2 goluri, Kurilenko 3 goluri, Halca 3 goluri, Chikovani 10 goluri, Marius Ignat, Tarata, Bulov.

Comentarii

- Publicitate -

comentarii

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.