Fotbal / Liga 2 / Dunărea a transferat și un atacant

0
380

În conferinţa de presă susţinută la finalul săptămânii trecute, în care prezenta cele şase achiziţii de până în acel moment, preşedintele Dunării Călăraşi, Bogdan Leu vorbea despre un posibil ultim transfer. ”Ar mai fi vorba de un singur transfer, încă un atacant pe care îl aşteptăm astăzi să sosească la Călăraşi şi dacă ne vom înţelege, vom semna şi cu el contractul”. Atacantul dorit de Dunărea este Alexandru Avram (25 ani). Gălăţeanul care în prima parte a sezonului a evoluat la AFC Hărman, în Liga 3, era încă sub contract cu FC Braşov până în vară şi cerea conducerii clubului să se despartă amiabil. Avram a ajuns în vara trecută la Braşov, atunci când s-a prezentat la antrenamente cu câteva kilograme bune în plus, a fost împrumutat la Hărman, unde a înscris 8 goluri în 14 etape.

Fostul jucător al Oţelului s-a prezentat la startul pregătirilor din 2017 la FC Braşov, dar a refuzat să plece cu echipa în cantonament, motivând că ar mai avea de primit câteva restanţe salariale. Între timp, Avram a ajuns la un acord cu cei de la Dunărea Călăraşi, astfel că atacantul gălăţean speră să-şi relanseze cariera la gruparea pregătită de Adrian Mihalcea.

La începutul acestei săptămâni, transferul a fost confirmat şi de antrenorul Adrian Mihalcea, astfel că Dunărea bifează al şaptelea transfer din această iarnă, după Ştefan Mardare, Bogdan Stancu, Călin Cristea, Cristian Puşcaş, Cătălin Ţîră şi Alexandru Cincă. În plus, echipa călărăşeană l-a readus în lot şi pe Costin Mihuţ, împrumutat în prima parte a sezonului la Dunărea Grădiştea. Alexandru Avram a mai evoluat în cariera sa, pe lângă Oţelul, la Petrolul, Delta Tulcea, Dunărea Galaţi, Oţelul II şi AFC Hărman.

Sursa: Liga2.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − 12 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.