Iulian Iacomi, un deputat bogat. Are case, terenuri, dar și un Audi nou!

0
1641
Iuilian Iacomi - președinte PSD Călărași

Iulian Iacomi, fostul primar al Orașului Lehliu Gară a candidat pe listele PSD Călărași, pentru Camera Deputaților. Din poziția unui loc eligibil, al doilea după Eugen Nicolicea, Iacomi se va afla, pentru următorii patru ani în Parlamentul României, acolo unde se gândesc legile pentru toți românii.

Așadar, să vedem cam cu ce ”bagaj” de avere pleacă în Parlamentul României, deputatul călărășean, Iulian Iacomi și, la o primă vedere, se pare că fostul primar de la Lehliu Gară, nu a stat cu mâinile încrucișate, agonisind ceva bunuri până la acest moment. Urmărind înscrisurile din declarația sa de avere, postată deja pe site-ul Camerei Deputaților, aflăm că proaspătul deputat de Călărași deține, împreună cu Daniela Brăileanu un teren agricol de 9000 mp, din anul 2007, în comuna Dor Mărunt. De asemenea, Iacomi a cumpărat, pe numele său, în 2015 un teren forestier de 10.000 mp, iar în 2016 a mai achiziționat încă 5.000 mp de teren forestier, de această dată pe numele soției. Iulian Iacomi mai are în intravilan două terenuri  de 41.000 mp, unul cumpărat în 2002, iar celălalt în 2007.

La capitolul clădiri, Iulian Iacomi se pare că a investit ceva în imobiliare, deputatul având trecut în declarația de avere, pe numele fiicei, un apartament situat în București, pe care l-a cumpărat în 2010, dar și o casă de locuit în comuna Dor Mărunt din anul 2002, înscrisă pe numele său. De asemenea, Iacomi mai are o casă de locuit din 1991 tot în Dor Mărunt, o casă de vacanță în Orașul Lehliu Gară, precum și un spațiu de producție în același oraș.

În ceea ce privește confortul pe drumurile publice, fostul primar al Orașului Lehliu Gară și-a cumpărat în 2016 un autoturism Audi, dar mai deține din 2002 și un VW Pasat.

Din declarația de avere reiese că Iulian Iacomi nu deține conturi în bănci, dar în schimb are contractate din anul 2016 trei împrumuturi ce depășesc un miliard de lei vechi. Din înscrisuri, reiese că 50.000 de lei au fost împrumutați de la CEC Bank, cu scadență în 2021, 40.000 de lei de la ING Bank, scadent în 2025 iar, curios (?), în dreptul celui de-al treilea împrumut în valoare de 50.000 de lei nu se regăsește de la cine au fost luați banii, doar că anul acesta trebuie restituiți.

iacomi 4

 

Veniturile familiei, raportate la anul fiscal trecut, se ridică la peste 60.000 de lei, reprezentând indemnizația obținută  de Iulian Iacomi din funcția de primar, dar și salariul soției. Tot la venituri intră și sumele obținute din chirii, valoarea acestora ridicându-se la 7.500 de euro.

Din declarația de avere mai reiese că Iulian iacomi deține 60%, în calitatea sa de acționar, la SC ELIAC SRL.

 

Așadar, parcurgând toate cele înscrise în declarația de avere, se poate spune că proaspătul deputat de Călărași, Iulian Iacomi merge în Parlamentul României cu ceva avere acumulată de-a lungul anilor și, dacă nu va folosi mașina Camerei Deputaților, are un autoturism Audi cu care poate face naveta de la Lehliu Gară la București!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − fifteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.