Moș Nicolae l-a trimis pe Iliuță cu daruri la micuții din Spitalul Călărași

0
284

Sărbătoarea Sfântului Nicolae a fost un bun prilej pentru președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță care le-a făcut o vizită micuților internați în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Pompei Samarian” Călărași.

Astfel, începând cu ora 10:30, Vasile Iliuță a fost prezent în mijlocul copiilor ce se află internați, cu diferite probleme medicale, în Secția de Pediatrie a unității spitalicești de la Călărași.

Președintele Consiliului Județean Călărași a oferit daruri micuților internați și, în discuțiile purtate cu personalul medical, dar și cu aparținătorii copiilor bolnavi, Vasile Iliuță a declarat că își dorește să refacă această secție și să o renoveze.

”Toate problemele existente în acest moment în secție se vor rezolva în următoarea perioadă prin lucrări de renovare pentru care va fi asigurată o sumă importantă de bani”, a spus președintele Consiliului județean Călărași.

Mai trebuie punctat și faptul că, în urma vizitei în toate saloanele aparținând Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Călărași, Vasile Iliuță a rămas profund marcat de situația bebelușilor abandonați în unitatea de sănătate.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − sixteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.